Tiina ja Hilla, 4, jakavat arkensa Eino-possun kanssa, jolla on jopa oma huone: "Vertaisin 130-kiloiseen mieheen, joka tekee juuri kuten itse haluaa"

0:45
Mitä söpöyttä! Katso Eino-possun arkea yläpuolelta löytyvältä videolta.

9-vuotias Eino-possu on veikeä otus!

Tiina Hallalahti asustaa Kaavin kunnan vanhalla kansakoululla yhdessä 4-vuotiaan Hilla-tyttärensä ja Eino-possun kanssa.

Hallalahti kuvailee 9-vuotiasta Einoa hieman oikukkaaksi, mutta kuitenkin äärimmäisen lämpimäksi ja ystävälliseksi hahmoksi.

Hallalahti kertoo, että Eino tekee yleensä kuten itse haluaa. 

– Moni kysyy minulta, mihin lemmikkiin Einoa voisi verrata. Vertaisin 130-kiloiseen mieheen, joka tekee juuri kuten itse haluaa.

– Kaikki muutokset pistää sen mököttämään, kuten petivaatteiden vaihto. Se on minipossuksi kuitenkin poikkeuksellisen kiltti ihmisille, Hallalahti kertoo.

Hallalahti on pyhittänyt tallilla Einolle oman huoneensa, jossa puhaltaa tasainen lämpötila ja ilmanpuhdistin. Huone on täynnä värikkäitä kuoseja. Lisää Einon huoneesta pääset katsomaan yläpuolelta löytyvältä videolta.

"Eino rakastaa naisia"

Hallalahti kertoo, että Hilla ja Eino ovat keskenään todellinen parivaljakko. Kaksikko keksiikin paljon yhteistä tekemistä.

– Pikkuneiti pitää mehukestejä tallilla usein Einon kanssa. Kattaa pöydälle pillimehut ja herkut. 

Hallalahti kuvailee Einoa silloin tällöin hieman hellyydenkipeäksi. Eino vaatiikiin paljon hoivaa.

– Parasta on, jos Hilla-tyttöni tai minä pötkötämme hänen vieressään jutellen ja silitellen. Eino rakastaa naisia, ehkä ne osaa rapsuttaa paremmin, Hallalahti tuumailee.

Katso Einon, Hillan ja Tiinan arkea yläpuolelta löytyvältä videolta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja