Tiesitkö tämän Kaunarit-Ridgen näyttelijästä? 10 yllättävää faktaa

Ronn Mossin jalanjäljissä Kauniit ja rohkeat -sarjan legendaarisen Ridge Forresterin rooliin valittiin vuonna 2013 näyttelijä Thorsten Kaye. Mutta kuka hän oikein on?

Näyttelijä Thorsten Kaye debytoi Ridgen roolissa Suomessa nähdyissä jaksoissa keväällä 2014. Salskea komistus tunnettiin aiemmin muun muassa  All My Children -saippuasarjasta.

Saksassa syntynyt tähti täyttää ensi vuonna 50 vuotta, mutta mistä hänen uransa alkoi ja miten hän tapasi vaimonsa? Sarjan viralliselle sivustolle on kerätty yllättävät faktat tähdestä:

 1. Thorsten Kaye ei ole ainoastaan näyttelijä, hän on myös runoilija. ”I’ll meet thee where the highland winds. Divide wild mountain thyme. Where I will be forever yours...and you forever mine.” kuuluu hänen runonsa Highland Song. Näyttelijä luovuttaa kaikki runokirjojensa tuotot lasten syöpätutkimukseen.

2. Kayen puoliso Susan Haskell näytteli miehen ihastuksen kohdetta One Life to Live -saippuasarjan kuvauksissa. Kuinka ollakkaan, näyttelijöiden romanssi roihahti oikeaksi ja loppu on historiaa. Pariskunnalla on kaksi tytärtä, vuonna 2003 syntynyt McKenna ja vuonna 2007 syntynyt Marlowe.

3.  49-vuotias tähti on syntynyt Saksassa. Lapsuutensa hän asui Lontoossa.

4. Muutettuaan Lontoosta San Diegoon Kaye keskittyi tosisaan urheiluun. Hänen lajinsa oli kymmenottelu ja hän hakeutui kansainväliseen yliopistoon opiskelemaan yleisurheilua.

5. Kymmenottelun lisäks Kaye oli kova poika pelaamaan rugbya. Lahjakkuutensa ansiosta hän kiersi otteluita ympäri Euroopan.

6. Mies päätyi näyttelijäksi intohimoisten harrastusten kautta. Miestä kiinnosti aina esiintyminen, mutta moottoripyöräonnettomuus laittoi hänet lopulta keskittymään urheiluun. Urheilu-uran ansiosta hän puolestaan innostui näyttelemisestä.

7. Kaye on nähty tulkitsemassa Shkespearea useissa näytelmissä. Hän on loistanut teatterin lavoilla muun muassa näytöksissä Macbeth, Much Ado About Nothing, Hamlet ja Twelfth Night.

8. Herran ensimmäinen rooli näyttelijänä oli 17-vuotiaana. Tuolloin hän teki Wicked Witch of the Westin roolin Ihmemaa Oz -näytelmässä.

9. Vaikka Kaye rakastaa runoja ja Shakespearea, teki hän myös vauhdikkaita rooleja. Mies nimittäin teki stuntteja lukuisiin elokuviin. Hänet on nähty tostoitomissa muun muassa vuoden 1999 elokuvassa The Bone Collector. Eipä siis hätää, mikäli Ridge vielä joku päivä joutuu action-kohtaukseen, tämä mies tekee stunttinsa itse!

10. Näyttelijä on läpi ikänsä elänyt eläimien ympäröimänä. Hänen ensimmäinen lemmikkinsä oli englanninspringerspanieli Charley, jonka hän sai kuusivuotiaana. Kayen lemmikkikavalkaadiin ovat kuuluneet myös muun muassa pupu ja siili.

KAUNIIT JA ROHKEAT MTV3-kanavalla arkisin klo 17.25.

Lue myös:

    Uusimmat