Tiesitkö? Love Islandin sekoittanut komistus on ensimmäisellä kaudella ihastuttaneen Veeran läheinen ystävä: "Tiedän, että hän on oikeasti tuommoinen"

Love Island Suomen villaan vastikään saapunut Aku on läheinen ystävä ensimmäisellä kaudella mukana olleen Veera Virran kanssa. 

Love Island Suomen villassa on kuhissut tällä viikolla, kun saarelaisten elämää sekoittamaan saapui kaksi uutta miestä: Aku ja Kasper. Tampereella asustelevalla Akulla on entuudestaan yhteys Love Islandiin, nimittäin mies on ohjelman ensimmäisellä kaudella nähdyn Veera Virran läheinen ystävä. 

Veera jakoi tsemppinsä ystävälleen omassa vlogissaan tällä viikolla kun paljastui, että Aku suuntaa etsimään elämänsä rakkautta Espanjan auringon alle Love Island -villaan. 

– Tämä Aku, joka asteli villaan sisälle, on mun rakas ystäväni. Olen pitkään tiennyt, että hän on hakenut tuonne ja ollaan odoteltu, että koska tulee lähtö, Virta kertoo. 

Virta kertoo yrittävänsä pysytellä puolueettomana, vaikka hän kannustaakin ystäväänsä ja toivoo tämän pärjäävän saarella. Nainen kehuu sitä, kuinka itsevarmasti ja rohkeasti hänen ystävänsä asteli saarelle tällä viikolla. 

– Se oli niin Aku. Kun mä tunnen Akun, niin mä tiedän, että se on ihan oikeasti tuommoinen. 

Aku sekoitti pakkaa tällä viikolla toden teolla, kun hän rikkoi parinvalinnassa vahvan pariskunnan valitsemalla Nean parikseen ja vei tämän Oliverilta. Tilanne on tiivistynyt villassa todelliseksi kolmiodraamaksi, jonka uusimpia käänteitä odotetaan kiihkeästi.

Katso Veeran vlogi kokonaisuudessaan alla olevalta videolta!


Katso alla olevalta videolta MTV Uutisten kertaus Love Islandin viikon kiihkeimmistä tapahtumista!


Love Island Suomi klo 21 Subilla kuutena iltana viikossa ma-la.

C More -suoratoistopalvelussa ohjelma on katsottavissa jo klo 20, lukuunottamatta startti- ja finaalijaksoja.

Lue myös:

    Uusimmat