Tiesitkö, että Netflixiä voi katsoa myös internetin ulottumattomissa? Näin lataat katsottavaa mobiililaitteellesi

0:30

Kaikki eivät välttämättä tiedä, että Netflixin mobiiliversiossa on voinut ladata sarjoja ja elokuvia laitteelle jo vuodesta 2016 lähtien. Cnet kokosi ohjeet, joita seuraamalla jokainen voi onnistua katsottavan lataamisessa.

VIDEO: Näin poistat Netflixin katseluhistorian!

Netflix on täynnä kiinnostavia ja hyödyllisiä ominaisuuksia, joista kaikki käyttäjät eivät tiedä. Keväällä uutisoimme muun muassa videopalvelun salaisista näppäimistä, jotka helpottavat käyttöä tietokoneella.

Mutta tiesitkö, että Netflixistä voi myös helposti ladata katsottavaa omaan puhelimeen?

Netflixin latausominaisuus on siitä kovin kätevä, sillä Netflixin katselua ei tarvitse lopettaa edes lentokoneessa tai muualla internetin ulottumattomissa. Mobiilidatan säästäminen onnistuu myös kätevästi, kun elokuvat ja sarjat lataa etukäteen WiFi-yhteydellä.

Näin katsottavan lataaminen onnistuu

Kun kirjaudut Netflixiin mobiililaitteella, alalaitaan ilmestyy toimintopalkki, josta löytyy lataussymboli ja sana "Lataukset". Tätä painamalla pääset katselemaan kaikkia niitä sarjoja ja elokuvia, jotka olet ladannut laitteellesi.

Katsottavan lataaminen taas onnistuu helposti menemällä valitsemaasi sarjaan tai elokuvaan, ja painamalla elokuvan tai jakson viereen ilmestyneestä samanlaisesta lataussymbolista. Sovellus hoitaa loput.

Sovelluksen asetuksista pääset muokkaamaan myös videoiden ominaisuuksia. Jos esimerkiksi haluat säästää puhelimen tilaa, voit vaihtaa videoiden laadun heikommaksi.

Asetuksiin pääset mobiiliversion etusivun alapalkista, kohdasta Lisää > Sovellusasetukset.

Elokuvien ja sarjojen poistaminen

Android-laitteissa sovellusasetuksista voi myös ottaa käyttöön tai kytkeä pois päältä uuden ominaisuuden "Fiksu lataus". Jos ominaisuus on päällä, Netflix poistaa automaattisesti jo katsomasi tv-sarjan jaksot ja alkaa ladata seuraavia ilman, että käyttäjän tarvitsee tehdä mitään.

Jos ominaisuutta ei halua käyttää tai käytössä on iOS-laite, voi jaksot ja elokuvat myös poistaa manuaalisesti. Tämä tapahtuu menemällä ladattuihin, valitsemalla elokuvan tai sarjan ja painamalla poistettavan videon vierestä sinisestä ikonista.

Jos kaikki jaksot ja elokuvat haluaa poistaa kerralla, mene sovelluksen asetuksiin ja paina "Poista kaikki lataukset".

Sovelluksen asetuksista voi myös tarkistaa, paljonko tilaa sovellus vie laitteellasi. Android-käyttäjät voivat myös halutessaan ladata katsottavaa microSD-muistikortille, jos sellainen löytyy laitteesta. Valitse sovelluksen asetuksista "Latauskohde" ja SD-kortti.

Lähteet: Netflix, Cnet

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja