Tiesitkö? Channing Tatum oli ennen tähteyttään oikeasti strippari – tältä näyttelijä näytti tuolloin

Channing Tatumin tausta stripparina toimi Magic Mike -elokuvien inspiraationa.

Yhdysvaltalainen näyttelijä Channing Tatum, 40, tunnetaan muun muassa roolistaan stripparina nimeltään Magic Mike elokuvissa Magic Mike (2012) sekä Magic Mike XXL (2015). Ennen kuin Tatum astui rooliinsa näissä elokuvissa, oli miehellä tosi asiassa aiheen tiimoilta kokemusta, sillä Tatum todella työskenteli stripparina ennen uraansa yhtenä Hollywoodin suurimmista tähdistä. 

Tatum työskenteli stripparina Floridassa 2000-luvun vaihteen tienoilla taiteilijanimellä Chan Crawford. Instagramista löytyvässä kuvaparissa Tatum on työnsä touhussa vuonna 1999. Tatumin kokemukset stripparina toimivat myös inspiraationa Magic Mike -elokuvissa. 

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen tästä.

Näyttelijä paljasti muutama vuosi sitten, että hänen taustansa stripparina paljastui hänen isälleen vasta sitten, kun Tatum antoi sylitanssin juontaja Ellen DeGeneresille tämän ohjelmassa vuonna 2010. Tatum muisteli tapahtunutta DeGeneresin kanssa vuonna 2017. 

– Se oli ensimmäinen kertani ohjelmassasi ja minun on kerrottava sinulle, että se oli aivan ensimmäinen kerta, kun isäni sai tietää minun toimineen stripparina hetken aikaa. 

DeGeneres tiedusteli Tatumilta kuinka hänen isänsä suhtautui uutiseen poikansa entisestä ammatista. 

– Ei hyvin... ei todellakaan hyvin, näyttelijä vastasi. 

Muissa haastatteluissa Tatum on todennut, ettei hän ikävöi strippaamista millään tavalla. 

– Strippasin parhaimmillaan Tampassa 25 tytölle. Se ei ollut millään tavalla loistokasta, joten siinä ei ole mitään, mitä kaipaisin. 

Channing Tatumin antaman sylitanssin Ellen DeGeneresille näet alla olevalta videolta.

Lähde: Elle

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja