Mainos

Tiedätkö, mitä höyhentatuointi oikeasti merkitsee?

Höyhentatuoinnilla on useita erilaisia merkityksiä. 

Koska viimeksi näit höyhentatuoinnin? Nämä hentoiset ihokuvat ovat kasvattaneet suosiotaan viime vuosien aikana, eikä ihme: höyhen on sensuelli ja hauraudessaan kaunis valinta tatuoinniksi.

Power of Positivity -sivuston mukaan höyhentatuoinnilla on kuitenkin useita erilaisia merkityksiä. 

Höyhen voi symboloida...

Vapautta

Linnun höyhen symboloi halua levittää siivet ja lentää vapauteen.

Yhteyttä johonkin suurempaan

Höyhen voi olla merkki yhteydestä Suureen Henkeen, universumiin tai muuhun suurempaan. Höyhentatuoinnit ovat olleet suosittuja esimerkiksi alkuperäiskansojen ja kelttien keskuudessa. Amerikan alkuperäiskansoille linnut ovat pyhiä, viisaita olentoja; esimerkiksi useat Pohjois-Amerikan alkuperäiskansat pitivät valkopäämerikotkaa pyhänä lintuna. 

Tatuointi symboloi myös yhteyttä luontoon. Kun seuraat lintua luonnossa, voit viehättyä sen eleganssista tai kauneudesta. Höyhentatuointi muistuttaa tästä.

Voimaa

Höyhen on myös voiman ja rohkeuden symboli. Lintu uskaltaa nousta siivilleen ja lentää, vaikka se ei tunne huomista tai tiedä, tuleeko putoamaan. Höyhentatuointi symboloi kykyä nousta siiville luhistumisen sijaan.

Ilman merkkien älyä

Horoskooppimerkit on jaettu maan, ilman, tulen ja veden merkkeihin. Ilmamerkkejä ovat Kaksoset, Vaaka ja Vesimies, jotka tunnetaan esimerkiksi älykkyydestään. Ilmava, kevyt höyhen liittyy vahvasti näihin merkkeihin.

Kauneutta

On selvää, että höyhenpeite liittyy luonnon suuriin romansseihin. Upeilla höyhenasuilla houkutellaan kumppania tai pelotellaan kilpailijoita; ajattele vaikka paratiisilintujen, pöllöjen ja riikinkukkojen höyhenpeitteitä! Höyhenillä esitellään rohkeita, räikeitä värejä tarkoin koreografioin. Höyhentatuointi kertoo kauneudesta, kuninkaallisesta mielenlaadusta ja arvokkuudesta.

Mitä vain!

Aina tatuoinnille ei tarvita suurta, mystistä syytä. Joskus ihokuvan taustalla voi olla halu koristaa itseään kauniilla kuvalla!

Miksi ihminen tatuoi kasvonsa?


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.