Tiedätkö, kenelle XL-kondomit on suunnattu? Tämän kokoiselle penikselle ne sopivat

Parhaan koon selvittämiseksi kondomeja on parasta kokeilla yksin masturboidessaan.

Jättisuuria kondomeja saa esimerkiksi Magnum-merkkisenä. Huffington Post päätti selvittää, minkä kokoiselle penikselle ne sopivat.

Magnum-kondomi on 20,6 senttiä pitkä ja 5,3 senttiä leveä. Vielä suurempi Magnum XL on 21,2 senttiä pitkä ja 5,08 senttiä leveä.

Netistä voi tilata esimerkiksi Pasante Super King Size -kondomia, joka on 20 senttiä pitkä ja 6,9 senttiä leveä. MySize 69 mm -niminen kondomi on 22,3 senttiä pitkä ja 6,9 senttiä leveä.

Minkä kokoisia penikset sitten ovat? Brittitutkimuksessa penisten keskivertomitat olivat:

  • Penis rentona 9,16 cm
  • Penis rentona, mutta venytettynä 13,24 cm
  • Penis erektiossa 13,12 cm
  • Peniksen ympärysmitta rentona 9,31 cm
  • Peniksen ympärysmitta erektiossa 11,66 cm

Kondomeista ei kokotaulukoissa yleensä ilmoiteta ympärysmittaa, vaan leveys. Ympärysmitan saa kertomalla leveyden kahdella: jos leveys on 57 millimetriä, ympärysmitta on 11,4 senttiä.

Kondomeja on parasta kokeilla yksin

Trojan-kondomimerkin edustajan mukaan kondomeja on parasta kokeilla yksin masturboidessaan, ei potentiaalisen kumppanin kanssa. Kondomin tulisi tuntua mukavalta ja istuvalta ja rullautua peniksen tyveen asti.

Kannattaa muistaa, ettei kondomin ja peniksen koolla ole deittailumaailmassa suurta merkitystä. Harva valitsee kumppania pelkän peniksen perusteella, ja liian suuri penis voi jopa aiheuttaa ongelmia seksissä.

 

***

3:08

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja