Vaatimattomuus kaukana! Meghan Marklen isä ilmestyi Oprahin talolle ja pyysi haastattelemaan itseään

1:14
Prinssi Harryn ja Meghanin suosio on laskenut erityisesti Iso-Britanniassa.

Thomas Markle pyysi Oprahia haastattelemaan itseään.

Herttuatar Meghanin isä Thomas Markle ei jäänyt Oprah Winfreyn juontaman kohuhaastattelun jälkeen toimeettomaksi. Paparazzikuvista käy ilmi, että mies nimittäin asteli itse huippujuontajan talolle paperisen viestin kera. Viestin hän ojensi talon turvamiehelle.

The Sunin mukaan Markle pyysi Oprahia haastattelemaan häntä itseään. Haastattelun aiheena olisi rikkoutuneet välit Meghanin ja prinssi Harryn kanssa. 

– Thomas välitti kirjeen, jossa hän pyytää Oprahia ottamaan itseensä yhteyttä, jotta voisi kertoa oman kantansa tarinasta, nimetön lähde kertoo The Sunille.

Ilmeisesti kohuhaastattelu ei ollut Marklen mieleen.

– Thomas katsoi Harryn ja Meghanin haastattelun ja kokee, että hänellä on oikeus sanoa sanottavansa, lähde jatkaa.

Markle kertoi jo vuoden 2020 tammikuussa harkitsevansa yhteydenottoa Oprahiin aiheen tiimoilta. Näin hän ei kuitenkaan tuolloin vielä tiedettävästi tehnyt.

Oprahin kerrotaan asuvan vain muutaman kilometrin päässä Meghanin, Harryn ja Archien kodista.

Marklen välit särkyivät Meghanin ja Harryn kanssa, kun mies jäi kiinni paparazzikuvien lavastamisesta rahaa vastaan juuri pariskunnan häiden alla. Sydänongelmista kärsinyt Markle ei myöskään ollut tiedettävästi terveydellisistä syistä paikalla Harryn ja Meghanin häissä. Lapsenlastaan Archieta hän ei ole koskaan tavannut pyynnöistään huolimatta.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja