Thomas Markle joutui sairaalaan saatuaan sairaskohtauksen – sisarpuoli sivalsi jälleen herttuatar Meghania: "Anteeksiantamatonta"

Thomas Markle haluaa puhua tyttärelleen herttuatar Meghanille 0:50
Thomas Markle on pyrkinyt saamaan yhteyden tyttäreensä jo vuosien ajan.

Marklen oli määrä matkustaa alle viikon päästa kuninkaalliseen Platinum Jubilee -tapahtumaan Iso-Britanniaan. 

Herttuatar Meghanin isä Thomas Markle, 77, on saanut vakavan sairaskohtauksen ja joutunut sairaalaan Meksikossa maanantaina 23. toukokuuta.

The Sunin mukaan Markle oli menettänyt muun muassa puhekykynsä sairaskohtauksen yhteydessä ja pystynyt kommunikoimaan kynän ja paperin avulla.


Meghanin vanhempi velipuoli Thomas Markle Jr, 55, oli lehden tietojen mukaan hänen kanssaan tapahtuman aikaan. Marklen Samantha-tyttären kerrotaan niin ikää lentävän isänsä luo Floridasta.

Samantha toivotti antamassaan lausunnossa isälleen voimia ja sanoi, että he rukoilivat tämän toipumisen puolesta.

– Isäni on toipumassa sairaalassa. Pyydämme yksityisyyttä perheelle, hänen terveydelleen ja hyvinvoinnilleen. Hän tarvitsee vain rauhaa ja lepoa. Jumalaa. Rukoilemme.

Samalla hän sivalsi sisarpuoltaan herttuatar Meghania.

– On hullua, kuinka paljon häntä (Thomasia) on kidutettu ja kuinka paljon hän on joutunut käymään läpi sisareni välinpitämättömyyden ansiosta viime vuosina. Se on anteeksiantamatonta.

Sairaskohtaus sattui alle viikko ennen Marklen matkaa Iso-Britanniaan. Hänen oli määrä ottaa osaa kuninkaalliseen Platinum Jubilee-tapahtumaan. 

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat