Thomas Markle käy julkista sotaa Meghan-tytärtään vastaan – suunnittelee kaikenkattavaa paljastuskirjaa

Thomas Markle haluaa puhua tyttärelleen herttuatar Meghanille 0:50
Thomas Markle yritti pitkään luoda keskusteluyhteyttä herttuatar Meghaniin - tuloksetta.

Herttuatar Meghan ei ole missään väleissä Thomas-isänsä kanssa.

Herttuatar Meghanin isä Thomas Markle on aiheuttanut kuninkaalliselle perheelle runsaasti harmaita hiuksia - eikä loppua ole näkyvissä hetkeen, mikäli tuoreet huhut pitävät paikkaansa.

Expressenin mukaan useat kustantajat ovat kiinnostuneita tuottamaan kirjan, jossa Markle jakaisi oman versionsa Meghaniin ja prinssi Harryyn liittyvistä kohuista ja niiden syistä. 

Kirjan tarkoituksena olisi myös kertoa "räjähdysmäisellä tavalla" Marklen kokemuksesta ​​Meghanin isänä. Kirjassa on lähteiden mukaan tarkoitus käsitellä viime vuosien kohuja, kuten kirjeskandaalia, jota puitiin kolme vuotta oikeudessa asti. Markle luovutti paikalliselle medialle tyttärensä kirjoittaman henkilökohtaisen kirjeen. Seurauksena Meghan ja Harry haastoivat kirjeen sunnuntainumerossa julkaisseen brittilehti Daily Mailin sekä lehden emoyhtiön Associated Newsin oikeuteen.

Isän ja tyttären välit katkesivat tyystin, kun Markle jäi häiden alla kiinni siitä, että oli sopinut paparazzien kanssa lavastetuista kuvista, joissa hän itse esiintyi. Kuvien tarkoituksena oli parantaa isän välejä Meghaniin.

Sittemmin Markle on kritisoinut lukuisia kertoja tytärtään julkisesti, sekä uhannut tätä ja prinssi Harrya oikeustoimilla.

Herttuatar kertoi viime maaliskuussa mediamoguli Oprahin haastattelussa isänsä pettäneen hänet. Samalla hän myönsi pitävänsä haasteellisena sitä, että kaksikko olisi enää tekemisissä keskenään.

Kyseisen kohuhaastattelun jälkeen isä-Markle otti itse yhteyttä Oprahiin ja pyysi tätä haastattelemaan itseään, johon mediamoguli ei kuitenkaan suostunut.

Meghanin entinen poikaystävä Joshua Silverstein paljasti aiemmin tänä vuonna, että Meghanin ja hänen isänsä välit ovat olleet mutkikkaat jo kauan ennen kuin Meghan tapasi prinssi Harryn.

Lue myös:

    Uusimmat