Therese Johaug kuuli Norjassa lasketuista MM-menestysodotuksista – "Voi hyvä luoja"

Maastohiihtoasiantuntija Jari Isometsä: Suomeen perustettava sprinttimaajoukkueet 9:03
Jari Isometsä kommentoi perjantain Huomenta Suomessa MM-kisojen avauspäivän suomalaissuorituksia ja ennakoi viikonlopun mitalimahdollisuuksia.

Norjalainen maastohiihtotähti Therese Johaug kauhistui, kun hän kuuli todennäköisyydestä sille, että hän ottaa Seefeldin MM-kisoista mitalin.  

Johaug on hallinnut maailmancupin normaalimatkoja täysin ylivoimaisesti tällä kaudella. Seefeldissä häneltä odotetaan kultamitalisuoraa. 

Hiihtäjä itse mainitsi perjantaina, että hänen tavoitteenaan on mitali. Norjassa tälle on laskettu 99,9 prosentin todennäköisyys. 

– Voi hyvä luoja, Johaug huokasi lehdistötilaisuudessa Aftonbladetin mukaan

– Se voi näyttää helpolta kotona sohvalla istuville ihmisille, mutta voi taata, ettei se ole sitä, tähtihiihtäjä jatkoi. 

Lauantain yhdistelmäkisassa Johaugilla on muutamia haastajia, joiden joukkoon hän nostaa myös Charlotte Kallan. Ruotsalaisen iskukyky on ollut joulun jälkeen totuttua heikompi. 

– Hän on jokerikortti huomenna. Joulunaika ei sujunut häneltä toivotulla tavalla, mutta tiedän, mihin hän pystyy. Hän on parantanut, ja hän nousee yleensä uudelle tasolle arvokisoissa, Johaug kommentoi.  

Ruotsin joukkue ilmoitti perjantaina, ettei Ebba Andersson pysty hiihtämään lauantain yhdistelmäkisassa sairastumisen takia. 

Lue myös:

    Uusimmat