The Walking Dead -tähti jakoi sydäntäsärkevän kirjoituksen vanhempiensa äkillisestä kuolemasta: "En tule koskaan ymmärtämään…"

Näyttelijä Alicia Witt jakoi koskettavan kirjoituksen edesmenneille vanhemmilleen, jotka eivät suostuneet ottamaan apua vastaan.

The Walking Dead -sarjasta tutun näytteljiä Alicia Wittin vanhemmat löydettiin kuolleina kotoaan viime joulukuussa, vain hieman ennen jouluaattoa. Witt jakoi Instagram-tilillään koskettavan kirjoituksen, joka käsitteli vanhempiensa äkillistä poismenoa.

– Se ei silti tunnu todelliselta. On kulunut kuukausi siitä, kun pelästyin, koska en ollut saanut heiltä vastausta ja soitin, jotta heitä voitaisiin käydä katsomassa, näyttelijä kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Hän jatkaa kirjoitustaan kertoen odottaneensa puhelin kädessään ja rukoillen, että hänen vanhempansa soittaisivat äkäisinä siitä, että joku muu piti sotkea mukaan tilanteeseen.

– Tiesin heti kuultuani etsivän äänen toisessa päässä, että he olivat poissa. Tietäen, etten koskaan enää kuule heidän ääntään. Aloitin loppuelämäni etsien heitä tuulesta, lauluista, unesta.

Wittin vanhempien kuolinsyytä ei ole kerrottu julkisesti. Näyttelijä kirjoittaa Instagram-postauksessaan, että kuolinsyy on joutunut lehdistön riepottelemaksi ja tapauksesta on levinnyt joitakin väärinkäsityksiä.

– Tämän kirjoittaminen on minulle erittäin arkaluonteista, koska haluan kunnioittaa heidän yksityisyyttään, josta he pitivät tiukasti kiinni. On kammottavan ironista, että sen takia, kuinka pitkälle he olivat elämässään valmiita menemään suojellakseen yksityisyyttään, se yksityisyys on viety heiltä pois kuoleman myötä.

Witt jatkoi kirjoitustaan Facebookissa kertoen, ettei häntä ollut päästetty vanhempiensa kotiin yli kymmeneen vuoteen. Näyttelijä kirjoittaa tarjonneensa vanhemmilleen apua muun muassa talonsa kunnostamiseen, mutta nämä olivat torjuneet tarjoukset kerta toisensa jälkeen.

– Joka kerta he suuttuivat ja sanoivat minulle, ettei minulla ollut oikeutta kertoa heille, kuinka heidän pitäisi elää elämäänsä ja että heillä on kaikki hallinnassa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Wittin mukaan hänen vanhempansa eivät olleet rahattomia, vaan hyvin itsepäisiä. Kirjoituksen mukaan hänen vanhempiensa kodin lämmitys oli loppunut, eikä Wittille ollut kerrottu asiasta.

– En tule koskaan ymmärtämään, kuinka tai miksi he päättivät olla kertomatta minulle tätä, etteivät he antaneet minun auttaa heitä tässä. Sydämeni on särkynyt, hän jatkaa.

Witt kirjoittaa uskovansa, että vaikka hän olisi voinut nähdä tulevaisuuteen ja kertoa vanhemmilleen, että he tulevat särkemään hänen sydämensä, jos eivät ota apua vastaan, he olisivat luultavasti silti tehneet samat valinnat.

– Viimeiset sanamme toisillemme olivat "rakastan sinua". Tuo osa oli yksinkertainen; ei koskaan epäilystäkään. He rakastivat minua niin. Rakastin heitä niin.

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat