The Rasmukselta jättiyllätys – ensimmäinen oma jäähallikeikka Suomessa: "Empulla on ollut kova urakka ottaa biisejä haltuun"

Kaikki uusiksi! The Rasmukselta paljastus viisuesityksestä 1:11
Kaikki uusiksi! The Rasmukselta paljastus viisuesityksestä

The Rasmus järjestää suuren jäähallikeikan ensi syksynä.

Euroviisuihin valmistautuva The Rasmus järjestää ensimmäisen ison jäähallikeikkansa Suomessa ensi syksynä. Bändin laulaja Lauri Ylönen ja kitaristi Emppu Suhonen ovat asiasta todella innoissaan.

– Pääsemme soittamaan legendaariseen Helsingin jäähalliin. Se on minulle todella tärkeä paikka, koska siellä olen nähnyt ensimmäisen keikkani, Ylönen muistelee nuoruuttaan.

Suhonen kertoo, että nyt kun yhtye edustaa Suomea Euroviisuissa ja on kiertänyt maailmaa, hän kokee tärkeäksi päästä järjestämään ison hallikeikan kotimaassaan.

Tulevalla jäähallikeikalla tullaan kuulemaan paljon materiaalia myös bändin alkuajoilta. Ylönen myöntää, että tuntuu hyvältä soittaa biisejä, joita harvemmin pääsee esittämään maailmalla. Konsertti tulee olemaan läpileikkaus bändin alkuvuosista tähän päivään asti.

The Rasmuksen fanit ovat odottaneet bändin omaa isoa keikka jo pitkään. Ylönen kertoo, että koska bändi on keikkaillut Suomessa melko vähän viime vuosina, nyt ajankohta tuntuu oikealta.

– Empulla on tietenkin ollut kova urakka ottaa biisejä haltuun, Ylönen myhäilee.

Suhonen kertoo kotiutuneensa bändiin täydellisesti, vaikka on ollut mukana vasta viime syksystä asti. Hänen mukaansa lyhyessä ajassa on tapahtunut niin paljon asioita, että tuntuu siltä kuin olisi ollut mukana jo paljon pidempään.

– Vieraskoreus on karissut jo puolin ja toisin. Tuntuu tosi omalta ja olen kotiutunut täysin, Suhonen nauraa.

Yllä olevalla videolla The Rasmus tekee yllättävän paljastuksen viisuesityksestään. Alla olevalta videolta näet Lauri Ylösen ja Emppu Suhosen MTV Uutistet Live -haastattelun.

The Rasmukselta jättiyllätys: oma jäähallikeikka Suomessa 9:12

Lue myös:

    Uusimmat