The Crownin suurin salaisuus paljastui vihdoin – tässä on prinsessa Dianan näyttelijä

0:45
The Crown julkisti uusia näyttelijöitä

The Crown -sarjassa nuorta prinsessa Dianaa tulee näyttelemään Emma Corrin. 

Huippusuosittu The Crown -sarja on tehnyt pikkuhiljaa ilmoituksia siitä, ketkä näyttelijät on palkattu sarjan kolmannelle ja neljännelle tuotantokaudelle. Nyt sarja teki vihdoin ilmoituksen kaikista odotetuimman roolin kohdalla, nimittäin siitä, kuka tulee esittämään prinsessa Dianaa

Sydänten prinsessaksi valittu näyttelijä on englantilainen Emma Corrin. Näyttelijä on toistaiseksi suurelle yleisölle tuntematon, ja hänen roolinsa The Crown -sarjassa on naisen ensimmäinen suuri tv-rooli. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Prinsessa Diana oli ikoni ja hänen vaikutuksensa maailmaan on edelleen syvä sekä inspiroiva. Hänen tutkimisensa Peter Morganin tekstien kautta on mitä erityisin tilaisuus ja teen kaikkeni tehdäkseni hänelle oikeutta, Corrin kertoo Netflixin tiedotteessa. 

Corrin on näytellyt aiemmin sarjoissa Grantchester sekä Misbehaviour muun muassa Keira Knightleyn rinnalla. 

The Crown -sarjan kolmas tuotantokausi nähdään vuonna 2019. Sarjassa hypätään toisen ja kolmannen kauden välillä muutama vuosikymmen eteenpäin, jonka tähden sarjan koko näyttelijäkaarti vaihtuu. Claire Foyn tilalla kuningatar Elisabetina nähdään Olivia ColmanMatt Smithin tilalle prinssi Philipiksi astuu taas Tobias Menzies.

Lähde: Metro

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja