The 69 Eyesin keikka Oulussa epäonnistui pahasti – raivostunut yleisö vaatii rahojaan takaisin

The 69 Eyes -yhtyeen keikka Oulun Hevimestassa sai yleisön raivoihinsa.

Suomalaisyhtye The 69 Eyes esiintyi lauantai-iltana oululaisbaari Hevimestassa. Odotettu keikka sai kuitenkin varsin ikäviä sävyjä heti alkumetreiltä saakka, kun bändi aloitti soittamisen yleisön mukaan reilusti myöhässä.

Keikalle lipun ostaneet asiakkaat purkavat tuntojaan Hevimestan Facebook-sivuilla. Paikalla olleiden mukaan keikka oli suuri pettymys, ja osa kertoo vaatineensa keikasta maksettuja rahoja takaisin.

– Bändi oli floppi kaikella tasolla. Onneksi paitamyyjä ei ollut paikalla, kun olisin ostanut fanipaidan. Henkilökunnan ystävällisyys ja tilannetaju oli kylläkin paikallaan. Kiitos siitä! Tullaan toistekin, mutta ei kyllä The 69 eyesia katsomaan, eräs kommentoi.


– Ja faneja ei kunnioitettu sen vertaa, että ois edes pyydetty kunnolla anteeksi myöhästymistä! Ja viimenen pisara oli se kun laulaja häippäs kesken keikan! toinen jatkaa purkautumistaan.

– Totaalisen epäonnistunut keikka, joka alkoi 1,5h tuntia myöhässä! Teen tästä reklamaation Hevimestalle, sillä maksoin ihan tyhjästä. Hävetkää The 69 Eyes!

– Olipa niin amatöörien puuhastelua että, yksi kommentoija summaa.

Bändin rumpali Jussi69 kertoo Iltalehdelle yhtyeen soittaneen koko keikan. Hänen mukaansa ainoastaan yksi bändin jäsenistä oli "väsyneessä kunnossa".

– Koko keikka kyllä soitettiin. Talo oli täynnä eikä meille tullut kukaan sanomaan siellä mitään. Laulaja oli väsyneessä kunnossa, mutta me muut vedimme keikan niin täpöillä kuin pystyimme, Jussi69 sanoi lehdelle.

Keikan epäonnistumisesta uutisoi ensimmäisenä Soundi.

MTV ei tavoittanut Hevimestan edustajia tai The 69 Eyesin jäseniä kommentoimaan tapahtunutta.

Lue myös:

    Uusimmat