Mainos

Teuvon suunnitelma: Kuusitie

Hyvällä paikalla oleva pieni kaksio. Asuntoon sisälle päästyäni ensimmäisenä pisti silmään liesituuletin, se on liian matalalla. No mitäs sitten löytyi, todella räikeä oranssi seinä!?

Asunnon sijainti on kyllä loistava, ei suoraan toista asuinrakennusta vastapäätä. Mutta asunto oli liian täynnä tavaraa. Vaatekaapit haluaisin siirtää toisiin paikkoihin, jotta asuntoon saadaan enemmän tilan tuntua. Olohuoneen vaatekaapit siirretään eteisen kaappien jatkoksi ja niihin vaihdetaan peili ovet, näin saadaan sohvalle uusi paikka vaatekaappien tilalle ja tv ja stereot siirretään vastaavasti sohvan paikalle, uuden tason päälle.

Keittiön liesituuletin nostetaan ylemmäksi ja oviin vaihdetaan uudet vetimet. Pöytä tasot reunustetaan hopea listoilla ja saarekkeen seinämät uusitaan. Olohuoneen oranssi seinä muutetaan harmaaksi Tikkurilan sävyllä J499. Näin saadaan yhteinen sävy tilaan. Lattia pysyy ennallaan, siihen vaihdetaan vain muutama uusi pala.

Makuuhuoneen vaatekaapit siirretään sängyn päätyseinään ja kirjoituspöytä vaatekaappien tilalle, näin huone muuttuu tilavammaksi.

Kylpyhuone oli mukava, sinne lisäisin kaksi puutasoa peilikaapin alle ja yläpuolelle sekä laittaisin halogeeni valot. Myös irronneita kaakeleita pitäisi liimata.

Lähtökohta suunnitelmassani on, että haluan jakaa tilan kolmeen eri käyttötarkoitukseen. Keittiö, olohuone ja makuuhuone. Asunto viimeistellään paikkaamalla katon vauriot ja maalataan lopuksi Tikkurilan maalilla K503.

(Pientä pintaremonttia 19.12.2006)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.