Teuvo Teräväisen tykitys sai Carolinan huokaamaan: "Hyvä luoja"

Näin Teuvo Teräväinen teki kaksi komeaa maaliaan Anaheim Ducksia vastaan – katso video.

Upeaa NHL-kauden alkua kiekkoileva Teuvo Teräväinen tahkosi kahden näyttävän maalin ottelun. Hänen edustamansa Carolina Hurricanes taipui kuitenkin Anaheim Ducksille vieraissa 3–6.

Ducks karkasi jo avauserässä 3–0-johtoon, mutta Teräväinen piteli Hurricanesia maaleillaan vielä toivossa kiinni. Ensimmäisen osumansa, 1–3-kavennuksen, hän naulasi toisessa erässä: hän otti kiekon ilmassa haltuun ja jatkoi sen sähäkällä kudilla rysään.

2–4-kavennuksen Teräväinen viimeisteli kolmannessa erässä hyökkäyssiniviivan tuntumasta ylivoimalla. Hän täräytti Brent Burnsin laidasta kimmauttamaan kiekkoon rajun laakin ja peliväline upposi vauhdilla yläpeltiin.

– Hyvä luoja, Teuvo Teräväinen, Hurricanes huokaili sosiaalisessa mediassa.

Ihastele Teräväisen maalit ylälaidan videolta!

Anaheimin sankareita oli hattutempun iskenyt Frank Vatrano.

Antti Raanta torjui Carolina-maalilla 19 laukausta. Ottelun viimeiset kaksi nyyttiä Ducks iski tyhjään uuniin.

Teuvo Teräväinen on nyt maalannut kauden kaikissa kolmessa ottelussa. Suomalaishyökkääjä on kasannut tehopisteet 4+0.

Korpisalo torjui voiton ja kirjasi pisteen

Joonas Korpisalo oli puolestaan Ottawa Senatorsin avainhahmoja 5–2-voitossa Tampa Bay Lightningia vastaan. Suomalaismaalivahti torjui 22 laukausta.

Korpisalo kirjasi lisäksi kakkossyötön Tim Stüzlen tyhjään maaliin värkkäämään ottelun päätösosumaan.

Pelin kovimmista tehopisteistä vastasi kahdella maalillaan ja yhdellä syötöllään Senatorsin yhdysvaltalaishyökkääjä Brady Tkachuk.

Ensimmäistä NHL-kauttaan tahkoava Tampa Bayn Waltteri Merelä pelasi reilut 11 minuuttia, muttei vielä haalinut ensimmäisiä tehopisteitään.