Teslaansa somessa rääkännyt mies yllättyi, kun moottori lopulta hajosi – valmistaja ei suostunutkaan maksamaan

Tesla Model 3 ensimmäistä kertaa Suomessa – MTV Uutiset tutustui 3:26
Tältä näyttää Tesla Model 3.

Autonsa julkinen rääkkääminen sosiaalisessa mediassa ei ole välttämättä se kaikkein järkevin ajatus. Ainakaan, jos haluaa saada vikoja korjattua takuuseen.

Tubettaja ja autopersoona lowlifeduramax, oikealta nimeltään Michael, on tunnettu videoistaan, joilla hän kohtelee autoja hieman rankemmalla otteella kuin keskivertokuljettaja.

Usein kaverin autoihin on myös tehty astetta erikoisempia muokkauksia. Olkoot yhtenä esimerkkinä hänen Tesla Model 3:eensa renkaiden tilalle asennetut telamatot, joilla hangessa eteneminen sujui hieman sutjakkaammin.

Kuminpolttoa ja köydenvetoa

Mies ei ole suoranaisesti vältellyt autojensa kiduttamista aiemminkaan, mutta eräällä videolla hän kertoi suoraan haluavansa hajottaa autosta jotain "ennen kuin päivä päättyy".

Hänen toiveensa myös toteutui, vaikkei niin tapahtunutkaan vielä kyseisellä videolla. Model 3:n sähkömoottori nimittäin sanoi yhteistyösopimuksensa irti, ja Michael ihmettelee, miksei valmistaja korjaa sitä takuuseen, vaikka kyseessä on vain kolme kuukautta vanha auto.

Mies on myös pistänyt Teslansa ja järeän avolava-autonsa vetämään köyttä.

Katso alta, miten kaveri on Teslaansa kohdellut ja mieti, voisiko tällaisella toiminnalla olla jotain tekemistä sen kanssa, ettei sähkömoottori mennytkään takuuseen.

Lähteet: Autoblog

Lue myös:

    Uusimmat