Terveytensä kanssa kamppaillut Céline Dion sai seisovat aplodit dokumenttielokuvansa ensi-illassa

Artisti Céline Dionista tehty dokumenttielokuva I Am: Celine Dion sai New Yorkin ensi-iltansa 17. kesäkuuta. 

Artisti Céline Dion, 56, esitteli kyynelehtien tulevaa I Am: Celine Dion -dokumenttielokuvaansa sen ensi-illassa 17. kesäkuuta New Yorkissa. Dokumentti kertoo tähden elämästä ja kamppailusta jäykkyysoireyhtymän kanssa.

Dion sai välittömästi raikuvat aplodit jo lähestyessään lavaa. Puheensa alussa hän kiitti lääkäriään Amanda Piquet'ta ja dokumenttielokuvan tekijää Irene Taylor Brodskya. Dion kertoi, että yleisö oli suurin yleisö, jonka edessä hän oli ollut vuosiin.

– En tietenkään olisi täällä ilman ihanien lasteni päivittäistä rakkautta ja tukea. Kiitos, René-Charles. Kiitos, Nelson. Kiitos, Eddy. Kiitos paljon, hän sanoi. 

Dionilla on edesmenneen miehensä René Angélilin kanssa kolme yhteistä poikaa: René-Charles, 23, ja kaksoset Nelson ja Eddy, 13. 

– Ja kiitos teille, fanini, teidän läsnäolonne matkallani on ollut mittaamattoman suuri lahja. Teidän loputon rakkautenne ja tukenne kaikissa asioissa ovat toimittaneet minut tähän hetkeen. Yksi tarinoista, jonka kuulette minulta tässä elokuvassa, on se, kun luin ja opin sairaudestani. Vertasin itseäni, enkä sano tätä siksi, että olemme New Yorkissa, mutta vertasin itseäni omenaan. Voi, kuulostaa siltä kuin olisimme keksineet sen, mutta niin tein, ja olin Las Vegasissa, Dion sanoi puheessaan.

Dion selitti omenavertausta ja sanoi, ettei halua, että hänen faninsa joutuisivat jonottamaan hänen keikoillensa, eikä hänellä olisi enää "kiiltäviä omenoita". Pari päivää sitten hän kertoi nähneensä viestin faniltaan, jossa sanottiin, etteivät fanit tule paikalle omenan, vaan totuuden takia. 

– En voi uskoa, miten onnekas olen, kun minulla on ystäväni elämässäni. Kiitos teille kaikille sydämeni pohjasta, että olette olleet osa matkaani. Tämä elokuva on rakkauskirjeeni teille kaikille. Toivon näkeväni teidät kaikki hyvin pian uudelleen, Dion päätti puheensa ja sai seisovat aplodit.

I Am: Celine Dion saa ensi-iltansa Amazon Prime Video -suoratoistopalvelussa 25. kesäkuuta. 

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat