Zoë Kravitz kuittali Lenny-isälleen: "Enimmäkseen olen nähnyt paitojesi läpi"

Näyttelijä-malli Zoë Kravitz piti huumorisävytteisen puheen isälleen Lenny Kravitzille, kun tämä sai tähden Hollywoodin Walk of Famelle.

Rokkari Lenny Kravitz, 59, sai 12. maaliskuuta oman tähtensä Hollywoodin Walk of Famelle. Hänen tyttärensä näyttelijä-malli Zoë Kravitz, 35, piti isälleen puheen seremoniassa. 

– Tyttärenäsi oleminen on ollut yksi elämäni suurista seikkailuista. Olemme käyneet läpi paljon. Olemme nähneet paljon. Minä olen nähnyt paljon. Olen nähnyt sinun muuttuvan mitä kauneimmilla tavoilla, olen nähnyt sinun pysyvän samana mitä tärkeimmillä tavoilla, Zoë sanoi puheessaan. 

Zoë kertoi, että he ovat isänsä kanssa kasvaneet monella tapaa yhdessä, koska Lenny oli hyvin nuori saadessaan tyttärensä ex-vaimonsa Lisa Bonetin, 56, kanssa: vain 24-vuotias. 

Zoë jatkoi puhettaan humoristisempaan sävyyn. 

– Olen nähnyt, miten ilmestyt paikalle, huolehdit rakastamistasi ihmisistä. Olen nähnyt uskomattoman omistautumisesi taiteellesi, mutta enimmäkseen olen nähnyt paitojesi läpi. Isäni mukaan paita ei ole paita, jos se ei paljasta nännejäsi, Zoë sanoi nauraen. 

Tytär kertoi joskus nolostuneensa, kun Lenny haki hänet koulusta ja hänellä oli nännit paljastava paita yllään. Nykyisin hän kuitenkin kunnioittaa isänsä tapaa ilmaista itseään.

– Suhteesi neulepaitaan on luultavasti pisin, ja se toimii, tytär jatkoi. 

Zoë kertoi, että hänen isässään ei ole siistiä se, mitä ihmiset usein ajattelevat, vaan Lennyn aito rakkaus elämää kohtaan. 

Lenny on nelinkertainen Grammy-voittaja, jonka hitteihin kuuluvat muun muassa American Woman ja Fly Away. Tänä keväänä hänen on määrä julkaista kahdestoista studioalbuminsa, joka kantaa nimeä Blue Electric Light.

Myös näyttelijä Denzel Washington  kunnioitti Lennya tiistaina ja kutsui muusikkoa enemmän kuin ystäväksi. Denzel sanoi Lennyn olevan hänen kaksosensa, vaikka he eivät näytäkään samalta. He ovat olleet läheisiä ystäviä jo 30 vuoden ajan. 

Seremonian jälkeen Lenny kertoi CNN:lle, että tähden saaminen Walk of Famelle on surrealistista ja tajunnanräjäyttävää. Hän kokee olevansa siunattu siitä, että hänellä on tietyt ihmiset, jotka ovat kulkeneet tämän matkan hänen kanssaan. 

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat