Céline Dion jakoi harvinaisen kuvan poikiensa kanssa

Artisti Céline Dion sai jäykkyysoireyhtymädiagnoosin loppuvuodesta 2022. Sen jälkeen hän ei ole astunut esiintymislavoille. 

Artisti Céline Dion, 55, kertoi jäykkyysoireyhtymädiagnoosistaan ensimmäisen kerran joulukuussa 2022. Diagnoosin hän sai kuitenkin jo syksyllä 2022.

Neuroliiton mukaan jäykkyysoireyhtymään liittyy tahdonalaisten liikkeiden hitaus, sekä asteeltaan vaihteleva lihasjäykkyys ja lihasten spasmioireet.

Dion on jakanut 15. maaliskuuta Instagramissa harvinaisen kuvan kolmen lapsensa kanssa ja kertonut, että kyseisenä päivänä vietetään jäykkyysoireyhtymän tietoisuuden päivää. 

– Autoimmuunisairauden voittaminen on ollut yksi elämäni vaikeimmista kokemuksista, mutta olen edelleen päättänyt päästä jonain päivänä takaisin lavalle ja elää mahdollisimman normaalia elämää. Olen syvästi kiitollinen lasteni, perheeni, tiimini ja teidän kaikkien rakkaudesta ja tuesta! Haluan lähettää kannustukseni ja tukeni kaikille niille ympäri maailmaa, joihin oireyhtymä on vaikuttanut. Haluan teidän tietävän, että pystytte siihen! Me pystymme siihen, Dion kirjoitti kuvan yhteyteen. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Dionin kuvassa on hänen poikansa René-Charles, 23, sekä kaksoset Nelson ja Eddy, 13. Lapsien isä on René Angélil, joka kuoli 73-vuotiaana vuonna 2016.

Artisti ei ole esiintynyt diagnoosinsa julkistamisen jälkeen. 

Dionista julkaistaan myöhemmin tänä vuonna I Am: Céline Dion -dokumentti, joka kertoo hänen matkastaan takaisin esiintymislavoille. 

Lähde: CNN

Lue myös:

    Uusimmat