Terveellisempi elämä näillä helpoilla vinkeillä – kokeile!

Suuriin elämäntapamuutoksiin voi olla vaikea sitoutua. Kokeile näitä käteviä vinkkejä, joilla pääset helposti terveemmälle polulle.

Investoi kunnon vesipulloon

Ikivanhasta limupullosta veden juominen ei tunnu ehkä yhtä mielekkäältä kuin tähän tarkoitukseen suunnitellusta ja juuri omaan makuusi sopivasta vesipullosta.

Kasvata omat yrttisi

Kun saat tuoreet yrtit ja vihannekset suoraan parvekkeeltasi, teet todennäköisemmin ruokaa kotona.

Ei eineksiä

Jos sinulla on vaikeuksia noudattaa erilaisia ruokavaliota, kokeile edes yhtä yksinkertaista sääntöä: ei valmisruokia. Jos olet erityisen koukussa eineksiin, olosi tuntuu paremmalta jo viikossa noudatettuasi tätä sääntöä. Jos lopetat myös maissisiirappia sisältävien tuotteiden syömisen, tunnet eron selvästi.

Tilaa lasten ruoka

Jos sinun on pakko mennä pikaruokalaan, tilaa lasten annos – ilman limua.

Kokeile kahden haukun sääntöä

Ota esille kaksi suupalaa herkkua, jota himoitset. Täytä lasi jääkylmällä vedellä. Syö ensimmäinen suupala ja juo koko lasillinen vettä. Odota 1–2 minuuttia ja syö sitten toinen suupala.

Juo kahvisi mustana

Säästyt turhilta kaloreilta, kun et lisäile kahviisi mitään ylimääräistä. Aineenvaihduntasi ottaa varaslähdön aamulla, kun juot mustaa kahvia.

Lautanen puolilleen vihanneksia

Pidä huoli, että puolet jokaisesta ateriastasi on vihanneksia. Syö myös vihannekset aina ensin, niin et ahmi tyhjään vatsaan turhaan mitään epäterveellistä.

Vaihda limut kivennäisveteen

Jos olet limonadien suurkuluttaja, sinun voi olla helpompi vaihtaa kivennäisveteen kuin suoraan hanaveteen.

Käytä pienempiä lautasia

Vaihda lautasesi koko asteen pienemmäksi. Odota 5–10 minuuttia ennen kuin otat lisää ruokaa, jotta varmistut siitä, onko sinun todella vielä nälkä.


(MTV3)

Lähde: Buzzfeed

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja