Mainos

Terveellinen ruoka ihmissuhdetta tärkeämpää?

Terveellinen ruoka on naisille yllättävän tärkeää. Moni nainen syö mieluummin terveellistä ruokaa kuin on terveessä ihmissuhteessa, uusi selvitys paljastaa.

Uuden selvityksen mukaan jopa 61 prosenttia naisista syö mieluummin terveellisesti kuin on terveessä ihmissuhteessa. Luomuruokaan keskittyneen Abe's Marketin teettämän selvityksen mukaan 70 prosenttia naisista oli myös sitä mieltä, että he haluavat lastensa mieluummin syövän hyvin kuin saavan hyviä arvosanojan koulussa.

Vaikka terveelliset elämäntavat ovat kasvava trendi, tulokset yllättivät selvityksen teettäjän.

– Tulokset osoittavat, kuinka tärkeää terveellinen ruoka naisille on. Nykypäivän naiset tietävät terveyden merkityksen ja näköjään monet arvostavat enemmän hyvin syömistä kuin hyviä arvosanoja ja ihmissuhdetta,Jennifer Grayson, Abe’s Marketista sanoo.

Kauneusleikkaus kiinnostaa

Uusi selvitys on ristiriidassa Sweatband.comin teettämän selvityksen kanssa, jonka mukaan yhä useammat naiset ovat valmiita menemään kauneusleikkaukseen mieluummin kuin syömään terveellisesti pudottaakseen painoaan. Selvitykseen osallistui 1743 henkilöä. Jopa 59 prosenttia oli valmiita menemään kauneusleikkaukseen kun vaihtoehtona oli syödä terveellisesti ja liikkua.

Lisää laihdutuksesta Suurin pudottaja -sarjassa:

Katsomo-video ei ole saatavilla

Lue myös:

AVA, Maarit Rasi

Kuvat: Shutterstock

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja