Behmin Hei rakas ei ollutkaan vuoden soitetuin kappale – Jenni Vartiainen ja Elastinen ykkössijalle

7:44
Haastattelussa muusikko BEHM – Possen yllätys sai laulajan kyyneliin

Teosto tiedottaa virheestä. 

Behmin Hei Rakas -kappale ei olekaan vuoden soitetuin kappale, toisin kuin Teoston tiedotteessa todettiin 30. kesäkuuta. 

Tässä artikkelissa kerrottiin aiemmin sen olevan vuoden 2020 soitetuin kappale, mutta perjantaina 2. heinäkuuta tulleen tiedotteen mukaan vuoden soitetuin kappale on Elastisen ja Jenni Vartiaisen esittämä kappale Epäröimättä hetkeekään.

Rita Behmin esittämä, sanoittama ja säveltämä Hei rakas soi noin 10 200 kertaa radiossa, tv:ssä ja keikoilla. Teoston mukaan kappale soi erityisesti kaupallisilla radiokanavilla.

Ulkomaalaisista kappaleista Hei rakkaan ohitti Suomen soittomäärässä yksi laulu, The Weekndin levyttämä Blinding Lights. Kappaleen viiden hengen sanoitus- ja sävellystiimiin lukeutuu ruotsalainen hittimaakari Max Martin.

Teoston listalla ei ole mukana suoratoistopalvelujen soitetuimpia kappaleita.

Teoston saamien tietojen mukaan suoratoistossa Spotifyn kuunnelluin kotimainen kappale oli Williamin esittämä Penelope. Youtuben puolella kotimainen ykkönen oli vuonna 2020 Arttu Wiskarin laulama Tässäkö tää oli?.

Juttua korjattu 2. heinäkuuta klo 15:01. Teosto tiedotti aiemmin, että Behmin Hei Rakas oli vuoden 2020 soitetuin kappale. Jutusta muokattu sisältöä ja otsikko.

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja