Tennislegendat Serena Williams ja Roger Federer kohtasivat ensimmäistä kertaa – kaksikko alkoi hassuttelemaan ottelun jälkeisessä haastattelussa

Serena Williams yllätti – laulaa syöpakampanjan mainoksessa 0:36
Serena Williams lauloi syöpäkampanjan mainoksella.

Tennislegendat Serena Williams ja Roger Federer kohtasivat ensimmäistä kertaa maanantaina pelatussa Hopman Cupin sekanelinpelin ottelussa. Ottelu päättyi Federerin ja tämän parin Belinda Bencicin voittoon erin 4-2 ja 4-3.

Williamsin parina ottelussa toimi Frances Tiafoe.

20 kertaa Grand Slam -turnauksen voittanut Federer ja 23 kertaa voittanut Williams kohtasivat nyt ensi kertaa. Ottelussa nähtiin koominen tilanne, kun Tiafoe löi pallon lähietäisyydeltä suoraan Federeriä kasvoihin. Molempia tilanne ainoastaan nauratti. 

Ottelun jälkeisessä haastattelussa iloa ja naurua riitti. Kaksikko alkoi vitsailemaan omista syötöistään.

– Olin hermostunut. Kaikki puhuvat hänen syötöstään, ja voin nähdä, miksi se on niin erinomainen, koska sen lukemin on mahdotonta, Federer sanoi.

Williams kuittasi nopeasti toteamalla, että Federerinkään syöttöä ei ole mahdollista lukea. 

Myös Federerin pari Bencic lipsautti, että Federer olisi tsempannut tätä pukuhuoneessa. Valtaisan naurunremakan alettua Bencic korjasi sanojaan, että Federer tsemppasi tätä pukuhuoneen edustalla. 

Hopman Cupissa on mukana kahdeksan maata, ja heidät on jaettu kahteen lohkoon. Federerin Sveitsin ja Williamsin lohkossa ovat Kreikka ja Iso-Britannia. Sveitsi ja Kreikka pelaavat torstaina lohkovoitosta. 

Lue myös:

    Uusimmat