Teneriffalla kadonnut 6-vuotias Olivia löytyi kuolleena merenpohjasta – yksityiskohdat enteilevät surullista kohtaloa pikkusiskolle

1:03
Teneriffalla kadonnut Olivia löytyi kuolleena merenpohjasta – tämä kaikki tapauksesta tiedetään.

Siskosten kohtalo on herättänyt huolta ja surua ympäri maailmaa. Siskoksista nuorempi on yhä kateissa, mutta myös hänen kohtalonsa näyttää synkältä.

Tuhannen metrin syvyydestä merenpohjasta löytyneestä urheilulaukusta nostetun ruumiin epäillään lähes varmuudella olevan kadonnut kuusivuotias Olivia, kertovat Espanjan viranomaiset. Asiasta ovat uutisoineet paikallismediat ja muun muassa Daily Mail.

Viranomaiset löysivät Atlantin valtameren pohjasta kaksi laukkua, mutta toinen niistä oli tyhjä. Olivian yksivuotias Anna-sisko on edelleen kateissa.

Tytöt katosivat Teneriffalla tiistaina 27. huhtikuuta sen jälkeen, kun isä haki pienemmän tyttärensä äidin luota ja vanhemman tyttärensä koulusta.

Myöhemmin samana iltana isä sanoi puhelimessa, ettei hän aikonut palauttaa lapsia äidille. Isä kuitenkin vakuutti pitävänsä tytöistä hyvää huolta, eikä äidin tarvitsisi hänen mukaansa huolestua.

Yöllä käytiin vielä yksi puhelinkeskustelu, jossa isä sanoi aikovansa viedä tytöt kauas ja varoitti, ettei äiti näkisi heitä enää koskaan. Illalla hänen nähtiin lastaavan veneeseen matkatavaroita. Puolenyön jälkeen isä nosti ankkurin ja lähti satamasta viimeisen kerran. 

Kaksi päivää katoamisen jälkeen merestä löytyi lasten turvaistuin, jonka on vahvistettu kuuluvan Annalle. Lisäksi on paljastunut, että veneestä on irronnut ankkuri.

Urheilulaukkua, josta Olivian ruumis löytyi, painoi merenpohjassa ankkuri. Tämän kerrotaan olevan isän venesstä.

Myös lasten isä on kadoksissa. Häntä pidetään tapauksen pääepäiltynä.

Pikkusiskon kohtalo näyttää synkältä

Yksivuotiaan Annan kohtalo on yhä avoinna. Merkit eivät kuitenkaan enteile hyvää ja  monet pelkäävät, ettei Annaa välttämättä koskaan löydetä, koska toinen kasseista löytyi merenpohjasta tyhjänä.

Mediatietojen mukaan lasten äiti on tietoinen uusimmasta käänteestä.

Muun muassa Espanjan pääministeri Pedro Sanchez on ottanut osaa äidin suruun Twitterissä. Teneriffan Santa Cruzissa järjestetään perjantaina myös minuutin mittainen hiljainen hetki Annalle ja Olivialle.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja