Temppareita fanittavat Jenna ja Juuso testaavat nyt omaa parisuhdettaan viettelevien sinkkujen joukossa – "Ei sitä selvin päin pysty katsomaan"

4:28
Video: Joensuulaiset Temppari-fanit Jenna ja Juuso testaavat nyt, kuinka oma parisuhde kestää houkutukset: ”Ei sitä selvin päin pysty katsomaan”.

Temptation Island Suomi -ohjelmassa parisuhdettaan testaavat yhtenä pariskuntana Jenna ja Juuso

Nelosen suosittu Temptation Island Suomi on seitsemän jo nähdyn tuotantokautensa aikana herättänyt keskustelua, eikä aina ainoastaan hyvässä mielessä. Ohjelman kaikki kaudet on katsonut myös joensuulainen 23-vuotias Jenna, joka sai lopulta houkuteltua myös puolisonsa Juuson, 23, mukaan. 

– Kyllä se hakeminen aluksi lähti vähän vitsistä. Se sitten realisoitui yksi ilta, kun hieman alkoholia oli nautiskeltu. Tuli se hakemus sitten tehtyä, Juuso paljastaa MTV Uutisten haastattelussa, kuinka Jenna sai houkuteltua hänet mukaan ohjelmaan.

Päätös lähteä Temppareihin herätti yllättyneitä reaktioita myös pariskunnan tuttavapiirissä.

– Sättimistä tai hirveän negatiivista palautetta ei kuitenkaan ole tullut, pariskunta kertoo.

Jenna kertoo, ettei luontaisesti viihdy huomion keskipisteenä, joten ohjelman mukanaan tuoma julkisuus hieman hirvittää.

– Totta kai se pelottaa, kun en hirveästi tykkää huomiosta. Mutta ottaa vaan sen asenteen, että mie uskalsin ja työ ette, Jenna tiivistää.

– Ei sitä kyllä selvin päin pysty katsomaan! hän vastasi kysymykseen siitä, tullaanko jaksoja katselemaan syksyn iltojen pimetessä kotisohvalla.

Millaisin rajoin pari suuntasi Kainuuseen ja ottivatko he mallia edellisen kauden pariskunnista? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Temptation Island Suomi -ohjelman uusi, kahdeksas kausi alkaa Nelosella keskiviikkona 30.9.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja