Aarne ja Amalia vastustivat suosittua Temptation Island -formaattia – ovat nyt yllättäen itse mukana: "Kun tilaisuus tuli nenän eteen…"

4:43
Video: Aarne ja Amalia eivät keksineet yhtäkään järkevää syytä, miksi osallistua Temppareihin – kelkka kääntyi perusteellisen pohdinnan jälkeen.

Jyväskyläläiset Aarne ja Amalia testaavat parisuhdettaan Temptation Island Suomi -ohjelmassa.

Jyväskyläläiset 20-vuotiaat Aarne ja Amalia kertovat katsoneensa Temptation Island Suomi -ohjelmaa ja koko formaattia nenän varttaan pitkin, kun sarja pyöri telkkarissa heidän tavatessaan ystäviään.

1,5 vuotta yhdessä ollut pari ei ollut myöskään katsonut ainuttakaan kokonaista jaksoa ohjelmasta, kun he alkoivat vitsillä pohtia, pitäisikö lähteä kokeilemaan.

– Vitsailtiin, että lähdettäiskö, eikä löydetty alkuun yhtään järkevää syytä, miksi lähteä, Aarne kertoo MTV Uutisille.

Lopulta kelkka kuitenkin kääntyi.

– Kun tilaisuus tuli nenän eteen, istuttiin pöydän ääreen ja laitettiin plussia ja miinuksia paperille. Kun plussia oli enemmän, oltiinkin kohta jo matkalla Vuokattiin, Amalia paljastaa.

Ennen lähtöä he kertovat katsoneensa pikakelauksella ohjelman seitsemännen tuotantokauden, jotta tietäisivät paremmin, millaisesta ohjelmasta on kyse.

Mikä pariskuntaa jännitti eniten ennen lähtöä ja saivatko he aiemmilta kausilta tutuilta konkareilta vinkkejä selviytymiseen? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Temptation Island Suomi -ohjelman uusi kausi alkaa Nelosella keskiviikkona 30.9.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja