Mainos

Telian verkkovierailukiista vielä ratkaisematta

Neuvotteluissa Telian verkkovierailusta Soneran ja Radiolinjan verkoissa ei tänään päästy yksimielisyyteen. Osapuolten näkemykset verkkovierailun hinnoista olivat edelleen kaukana toisistaan. Liikenneministeriön johdolla käytävät neuvottelut asiasta jatkuvat keskiviikkona 12. toukokuuta.

Apulaisosastopäällikkö Harri Pursiainen liikenneministeriöstä sanoo ministeriön pyytäneen osapuolilta lisäselvityksiä keskiviikkoon mennessä. Hän ei halua tarkemmin täsmentää osapuolten näkemyseroja hinnoista.
-Jonkin verran perjantain neuvotteluissa tapahtui lähentymistä, mutta näkemykset verkkovierailun hinnasta ovat edelleen kaukana toisistaan, sanoi Pursiainen.

Tilanne jatkuu toistaiseksi ennallaan. Telian EU:n komissiolle tekemä valitus pidetään edelleen jäissä. Sonera ja Radiolinja puolestaan sallivat jo myytyjen Dual-liittymien verkkovierailun verkkoihinsa toistaiseksi.

EU:n komissio pyysi huhtikuussa liikenneministeriötä selvittämään kiistaa, joka koskee Telian verkkovierailua Soneran ja Radiolinjan verkoissa. Kysymys on viime kädessä Telian käyttämien palveluiden hinnoittelusta.
(STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.