Teknavi lykkäsi Niina Lahtisen Ferrarin rattiin – "Ihan kreisiä! Ai kauheeta!"

Kevätkauden viimeisessä Teknavissa sunnuntaina 11.5. klo 17.30 testataan Ferrarin kesäauto-ominaisuuksia, annetaan kameravinkit kesään ja koeajetaan kevään rajuin moottoripyöräuutuus.

Näyttelijä Niina Lahtinen saapuu Teknavin kuvauksiin testaamaan kesäautoa. Yllätys on melkoinen, kun paljastuu, että juna-aseman ulkopuolella odottava testiauto on punainen avo-Ferrari.

– Mä en kestä! Mä olen nähnyt tommosia vaan elokuvissa. Mulla on ihan väärät vaatteet, olis pitänyt laittaa korkokengät ja pikkumusta, Lahtinen toteaa Teknavin juontajalle Hanna-Riikka Hosiolle Ferrarin nähdessään.

Koeajolenkillä Niina löytää itsestään aivan uusia puolia painaessaan 460-hevosvoimaisen Ferrarin kaasun pohjaan.

– Ihan kreisiä! Ai kauheeta! Kyllä mä nyt ymmärrän, mistä ne pojat puhuu ja mistä mieheni haaveilee.

Myös Teknavin vakituinen testikuski Risto Virtanen fiilistelee alkavan kesäloman kunniaksi katto auki. Risto vauhdikkaassa ratatestissä on sporttinen Jaguar F-Type.

Henri Kuokka lähtee Tavastialle keikalle selvittämään, minkälainen kamera kannattaa valita, jos ei halua tyytyä kännykkäkameroiden kuvanlaatuun. Oman näkemyksenä kameran valintaan kertoo myös muun muassa Metallican ja Iron Maidenin hovikuvaajana toiminut Ross Halfin.

Ohjelman aiheisiin voi tutustua syvällisemmin Teknavin ilmaisessa tablet- ja verkkolehdessä.

Teknavin seitsemäs kausi esitetään 9.3. alkaen MTV3-kanavalla. Ensiesitys sunnuntaisin klo 17.30 ja uusinta keskiviikkoisin klo 22.40. Jaksot ovat katsottavissa kahden kuukauden ajan myös Katsomossa.

Lue myös:

    Uusimmat