Tekivät sen, mitä netin roskaposti on lupaillut vuosia: Lääkärit onnistuivat kasvattamaan miehen peniksen kokoa – pituus liki tuplaantui!

Alun perin otsikoihin päätynyt mies etsi apua aivan toisenlaiseen ongelmaan.

Pakistanilaismies onnistui tekemään sen, mitä netin roskaposti on lupaillut vuosia penispumppumainoksillaan. Mies kasvatti peniksensä kokoa testosteronipistosten avulla, kertoo IFLScience-sivusto.

34-vuotias mies otti pistoksia yhdeksän kuukauden ajan. Häntä hoidettiin pistoksilla, koska hänen kehonsa ei häiriön vuoksi tuota tarpeeksi testosteronia.

Pistoksia annettiin Aga Khanin yliopistossa. Alun perin mies etsi apua aivan toisenlaiseen ongelmaan: hän ei nimittäin kyennyt testosteronin puutteen vuoksi kasvattamaan partaa, kainalokarvoja tai häpykarvoitusta. Mies oli myös huolissaan aamuerektioidensa vähäisestä määrästä.

Tutkimuksissa kävi ilmi, että miehen penis oli vain viisi senttiä pitkä, ja kivekset olivat liian pienet hänen ikäiselleen miehelle. Miehelle annettujen testosteronipistosten myötä hänen peniksensä kuitenkin venyi 9,5-senttiseksi, ja kiveksetkin kasvoivat.

Sivuston mukaan on erikoista, että mies sai diagnoosin tilastaan vasta näin myöhään.

 

***

2:05


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja