Tekeekö Lewis Hamilton vielä todellisen F1-supersiirron? – ”Silloin Ferrari voisi olla potentiaalinen vaihtoehto”

Lewis Hamilton ja Ferrari – yhdistelmä ja huhu, josta on puhuttu vuosien ajan. Uransa kuudetta maailmanmestaruutta jahtaava Hamilton on ajanut F1:ssä McLarenilla ja Mercedeksellä. Brittikuski on kuitenkin avoimesti myöntänyt sen, että hän on kova Ferrari-fani.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Italian GP suorana 6.-8.9.
Pe: 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Italian GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Aihe nousi pinnalle Italian Monzan GP -viikonlopun yhteydessä. Hamiltonilta tiedusteltiin Ferrarin kotikisan alla siitä, että voisiko italialaistalli olla hänelle vaihtoehto tuleville vuosille.

– Minulta kysyttiin vasta johtohenkilöiden toimesta siitä, että ”miltä tuntuisi lopettaa ura niin, ettet aja Ferrarilla”. Ja jos rehellisiä ollaan, niin silloin kun olet osa Mercedestä, niin silloin olet osa perhettä, Hamilton aloitti pyörittelyn muun muassa Motorsport-Weekin mukaan.

– Minulle lojaalisuus on erittäin tärkeä juttu. Mutta jos jossain vaiheessa tunnen niin, että haluan tehdä jotain muuta, niin silloin Ferrari voisi olla potentiaalinen vaihtoehto. Mutta en oikein tiedä, että tunnenko niin juuri nyt, Hamilton jatkoi.

Hamiltonin nykyinen Mercedes-sopimus kattaa vielä ensi kauden. Vuoden 2021 kuljettajamarkkinoiden osalta palapeli on täysin auki, sillä muun muassa Ferrarin saksalaiskuljettajan Sebastian Vettelin sopimus on katkolla ensi kauden jälkeen.

Hamilton on tällä hetkellä 65 pisteen karkumatkalla MM-taulukossa tallikaveriinsa Valtteri Bottakseen nähden. 

Lue myös:

    Uusimmat