Lewis Hamilton antoi vahvan vihjeen F1-tulevaisuudestaan – otti kantaa villeihin Ferrari-kytköksiin

Mercedeksen brittikuski Lewis Hamilton voi varmistaa jo uransa kuudennen maailmanmestaruuden sunnuntaina Yhdysvaltojen Austinissa. Hamilton nähdään F1-ympyröissä myös ensi kaudella, mutta miten sen jälkeen? Nyt brittikuski antoi vahvoja viitteitä tulevaisuuden kuvioistaan.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Yhdysvaltain GP suorana 1.-3.11.
Pe: 1. harjoitukset klo 17.55, 2. harjoitukset klo 21.55
La: 3. harjoitukset klo 19.55, aika-ajot klo 22.55, ennakkotunnelmat klo 22.00
Su: Yhdysvaltain GP klo 21.05, ennakkotunnelmat klo 20.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Hamilton, 34, on jakanut varsin kovia näkemyksiä muun muassa ilmastonmuutokseen liittyen sosiaalisessa mediassa. Tämä on nostanut tapetille kysymysmerkkejä siitä, että vieläkö hän aikoo jatkaa F1:ssä.

Nyt Hamilton avasi ajatuksiaan tulevasta.

– Rakastan tätä lajia, enkä näe, että pysähtyisin vielä, Hamilton sanoi torstaina Austinissa.

– Saamme aivan uudet autot vuonna 2021, mikä on iso haaste minulle. Haluan olla yksi pioneereista tällä aikakaudella, Hamilton jatkoi.

Brittikuski otti myös kantaa villeinä pyörineisiin Ferrari-huhuihin. Hamiltonin kohdalla on väläytelty kuviota, jossa hän vahtaisi vielä jossain vaiheessa italialaistallin puikkoihin.

– Rakastan sitä, että saan olla osa Mercedeksen perhettä. Kuten olen monesti sanonut, niin olen kuulunut heidän ohjelmaan siitä lähtien, kun olin 13. Joten idea siitä, että taival jatkuu, ja että päätän F1-urani täällä, on jotain sellaista, mistä tykkään, Hamilton myönsi, jatkaen:

– Mutta toki mikään ei ole kiveen hakattua.

Lue myös:

    Uusimmat