Tekeekö Formula E -mestari yllätyspaluun F1-sarjaan? "Keskusteluja käyty"

Formula 1 -sarjassa vuosina 2012-14 ajanut Jean-Eric Vergne paljastaa, että hän on käynyt keskusteluja ensi kauden tallipaikoista.

MAINOS

F1-kausi suorana C Morella – Belgian GP viikonloppuna

Perjantai: Harjoitukset klo 11.55 ja 15.55
Lauantai: Harjoitukset klo 12.55, aika-ajo klo 15.55
Sunnuntai: Belgian GP klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 14.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

C Moren sivulle pääset tästä

Vergne, 28, ajoi kolme kautta Toro Rosson ratissa, mutta Max Verstappen ja Carlos Sainz veivät hänen paikkansa vuonna 2015. Sen jälkeen Vergne on ajanut sähköformulasarja Formula E:tä, jonka mestaruuden hän tällä kaudella voitti.

Daniel Ricciardon yllätyssiirto Red Bullilta Renault'lle ja sen myötä Pierre Gaslyn siirtyminen Toro Rossolta Red Bullille ovat kuitenkin avanneet Vergnelle yllättävän mahdollisuuden palata F1-sarjaan.

- Kaksi vuotta sitten F1 ei suostunut edes avaamaan oviaan minulle. Eivät ne ole täysin auenneet tänäänkään, mutta keskusteluja on käyty joidenkin tallien kanssa. Danielin siirto muutti kuskimarkkinat täysin, Vergne kertoi Autosportin mukaan.

- Haluaisin kunnon mahdollisuuden F1:ssä. Minulla on vielä kana kynittävänä siellä.

Toro Rosso onkin tällä hetkellä Vergnen todennäköisin osoite, mikäli hän päättää palata formula ykkösiin, sillä heillä on vielä molemmat paikat avoinna ensi kaudeksi, eikä Red Bullin kuljettajaohjelmasta ole tulossa varteenotettavaa vaihtoehtoa ensi vuodelle.

Lue myös:

    Uusimmat