Kuljettajamarkkinoilla tapahtumassa liikehdintää – Force India -kuski jäämässä sittenkin talliin

Force India -kuljettaja Sergio Perez on vahvoista huhuista huolimatta jäämässä talliin myös ensi kaudeksi.

MAINOS

F1-kausi suorana C Morella – Belgian GP viikonloppuna

Perjantai: Harjoitukset klo 11.55 ja 15.55
Lauantai: Harjoitukset klo 12.55, aika-ajo klo 15.55
Sunnuntai: Unkarin GP klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 14.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

C Moren sivulle pääset tästä

Force India paini valtavissa taloudellisissa ongelmissa ennen kesätaukoa ja talli oli jo selvitystilassa, mutta kanadalainen miljardööri Lawrence Stroll liikekumppaneineen tuli ja pelasti tallin tulevaisuuden.

Strollin poika Lance ajaa toista kauttaan Williamsilla ja moni pitää hänen poikansa siirtymistä Force Indialle viimeistään ensi kaudeksi täysin varmana.

Tämä tarkoittaisi sitä, että joko Perez tai Esteban Ocon joutuisi etsimään uuden osoitteen itselleen ensi kaudeksi. Pereziä on viety vahvasti Haasille ja Oconin Renault-paikkaa pidettiin lähes varmana ennen Daniel Ricciardon yllätyssiirtoa.

Nyt Perez on paljastanut amerikkalaiselle Fox Sportsille, että hän olisikin jatkamassa Force Indialla.

- Tässä tallissa jatkaminen on loistava tilaisuus. Jos Ferrarilta tai Mercedekseltä ei aukea paikkaa, on Force India todella houkutteleva vaihtoehto. Kyse on enää päivistä. Minun ei tarvitse allekirjoittaa mitään, sillä sopimuksessani on optio ja nyt täytyy vain katsoa, millainen tallin tilanne on jatkon suhteen, Perez raottaa sopimustilannettaan.

Oconin ensi kauden todennäköinen osoite on Perezin uutisen myötä McLaren tai Williams. Etenkin Williams on ollut tällä kaudella todella suurissa vaikeuksissa ja on valmistajien sarjassa viimeisenä.

Lue myös:

    Uusimmat