Teinipoika menehtyi ulosajossa – mökkeilijä avautuu nuorten hurjastelusta Konnevedellä: ”Muutamia kertoja on tullut auto kylki edellä vastaan”

Konneveden alueella mökkeilevä nainen kertoo, että viime vuosina nuorten liikennekäyttäytyminen on mennyt hurjaksi paikallisilla hiekkateillä. Hän haluaa herättää keskustelua turvallisuudesta alueella.

20-vuotiaan ajama auto suistui tieltä päin puuta ja kyydissä ollut 17-vuotias poika menehtyi tänään Konnevedellä. Poliisi epäilee, että tilannenopeus on ollut liian suuri tapahtumahetkellä.

Konneveden alueella mökkeilevä helsinkiläisnainen kertoo MTV Uutisille, että nuorten hurjastelu on mennyt viime vuosien aikana villiksi Konneveden hiekkateillä.

– Muutamia kertoja nuorten ajama auto on tullut kylki edellä vastaan, nimettömänä pysyttelevä nainen kertoo MTV Uutisille.

– Ja minä en edes aja alueella usein, vain kun kuljen mökille ja käyn mökiltä ruokakaupassa.

Ilta-Sanomat kertoi aiemmin tänään onnettomuuden tapahtuneen alueella, jolla nuorisolla oli ollut tapana hurjastella.

Konneveden kunnanjohtaja kommentoi tietoa MTV Uutisille niin, että hänellä ei ole tiedossa aluetta, jolla nuoret hurjastelisivat erityisen paljon ja että liikenneturvallisuudesta on kunnassa keskusteltu.

Konnevedellä mökkeilevä helsinkiläisnainen kertoo haluavansa herättää lisää keskustelua liikenneturvallisuudesta alueella.

– Meno on mennyt alueella ihan hulluksi ihan keskellä päivää. Se on todella vaarallista.

Poliisin alustavien tutkimusten ja olosuhteiden perusteella asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena sekä kuolemantuottamuksena.

Lue myös:

    Uusimmat