Turun kuolonkolari tapahtui tunnetulla hurjastelupaikalla – kaksi alaikäistä kuoli auton törmättyä rekkaan

Kaksi alaikäistä menehtyi liikenneonnettomuudessa Turussa – poliisi kertoo mitä onnettomuudesta tiedetään 3:06
Näin poliisi kommentoi traagista kuolonkolaria lauantaina.

Turun Aerotie on vanhastaan tunnettu hurjastelupaikkana, poliisi kertoo MTV Uutisille.

Poliisi on aikojen saatossa saanut tapahtumapaikkaan liittyen yhteydenottoja esimerkiksi erilaisista kiihdytysajoista ja mopomiiteissä. Poliisi luonnehtii paikkaa ”suosituksi” tällaisissa tarkoituksissa.

Eiliset päättäjäispäivän juhlallisuudet saivat synkän sävyn, kun poliisi kertoi perjantai-iltana Turun Aerotiellä tapahtuneesta kahden alaikäisen hengen vieneestä liikenneonnettomuudesta.

Kuutta nuorta kuljettanut auto oli lähtenyt kaarteessa luisuun niin, että auto oli törmännyt vastaantulevan täysperävaunullisen yhdistelmäajoneuvon keulaan. Auton tavaratilassa ollut poika ja takapenkillä ollut tyttö kuolivat. Muut autossa olleet selvisivät lievillä fyysisillä vammoilla.

Poliisi tutkii turman tapahtumia

Eilen poliisi kertoi, että alustavien tietojen mukaan nuoret olivat huviajelulla.

Nyt poliisi tutkii, mitä tapauksessa on tarkalleen sattunut. Toistaiseksi kuulusteluissa ei ole ilmennyt vielä mitään sellaista, jonka perusteella poliisi voisi kertoa julkisuuteen jotain uutta tapahtumista. Kaikkia asianosaisia ei ehditä kuulla tänään, vaan kuulemisia jatketaan ensi viikolla. Samalla poliisi jatkaa myös tapahtumien teknistä tutkintaa. Tarkoitus on esimerkiksi selvittää auton nopeutta ja kuljettajan muuta liikennekäyttäytymistä.

Henkilöautoa kuljettanutta vuonna 2004 syntynyttä nuorta miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kahdesta törkeästä kuolemantuottamuksesta.

Lue myös:

    Uusimmat