Kärkölän pormestarin mukaan kuolonkolari koskettaa kaikkia paikkakunnalla: "Kunnan esittämä huoli toteutui pahimmalla mahdollisella tavalla"

Kolme henkilöä menehtyi moottoripyöräonnettomuudessa Kärkölässä – tältä onnettomuuspaikalla näyttää nyt 2:51
Toimittaja Leo Jaakkola vieraili Kärkölän onnettomuuspaikalla – Lähellä asuva kertoi, että tällä tieosuudella ajetaan hurjia nopeuksia.

Traaginen moottoripyöräonnettomuus koskettaa laajasti noin 4 000 asukkaan Kärkölää Päijät-Hämeessä.

Kolme paikallista on kuollut kahden moottoripyörän törmäyksessä Kärkölässä viime yönä. Viranomaiset eivät ole kertoneet tarkemmin, kenestä on kyse.

Kärkölän pormestari Markku Koskinen sanoo yleisesti tiekulttuurin olevan nykyään sellainen, että holtittomuus saattaa korostua.

– Tie sinänsä on ihan ok, siinä on hyvä näkyvyys, mutta siinä on jonkin verran esiintynyt heikkoa liikennekulttuuria nuorten toimesta. En tiedä, onko tässä tapauksessa kyse siitä, mutta kunta on osoittanut jo aiemmin huolensa liikennekäyttäytymisestä ja nyt tuo huoli toteutui pahimmalla mahdollisella tavalla, Koskinen sanoi MTV Uutiset Livelle.

Koskinen sanoo onnettomuuden koskettavan monia pienellä paikkakunnalla.

– Näin iso tapahtuma koskettaa kaikkia. Haluan lähettää omaisille ja läheisille syvän osanottomme. 

– Yhtenäiskoulussa on kaksi rinnakkaisluokkaa ja kaikki nuoret tuntevat toisensa. Siinä on monta ikäluokkaa nuoria, joita tämä koskettaa, Koskinen totesi.

Kunta on järjestänyt yhdessä SPR:n kanssa kriisiapua nuorisotalolla, tänään kello 18 asti.

– Seurakunta järjestää kirkossa tilaisuuden tänään kello 18–21. Pyrimme järjestämään koko viikoksi mahdollisuuden tulla juttelemaan.

Uutista korjattu 13.7. kello 10.22: Alunperin uutisessa kerrottiin, että pormestari Koskinen olisi sanonut tieosuuden olevan tunnettu siitä, että sillä ajetaan huolimattomasti. Hän kuitenkin tarkoitti yleisesti tiekulttuuria, jossa holtittomuus saattaa korostua.

Lue myös: 

Lue myös:

    Uusimmat