Mainos

Teini väitti myyneensä neitsyytensä kahdella miljoonalla – paljastaa nyt kaiken olleen valetta: "Sitä ei koskaan tapahtunut"

8:02

Liikemies osti Aleexandra Kefrenin neitsyyden 2,3 miljoonalla eurolla. Myöhemmin Kefren kertoi, ettei ollut tavannut miestä koskaan.

Yllä olevalla videolla pariskunta elää erikoista elämää: he asuvat seksirobottien kanssa.

Aleexandra Kefren, 19, nousi julkisuuteen vuonna 2017 myytyään neitsyyttään nettisivustolla. Nyt nainen on paljastanut, että kaikki oli valetta, Metro-lehti kertoo.

"Sitä ei koskaan tapahtunut"

Liikemiehen kerrottiin ostaneen Kefrenin neitsyyden 2,3 miljoonalla eurolla, mutta myöhemmin Kefren antoi haastattelun aikuisviihdesivustolle.

– Sitä ei koskaan tapahtunut, Kefren sanoi ja kommentoi, että kyseessä oli "julkisuustemppu", jolla vastaavat nettisivut haluavat huijata nuoria naisia seksityöhön.

Kefrenin mukaan idea esiteltiin hänelle "julkisuustemppuna", joka avittaisi hänen mallinuraansa ja tekisi hänestä julkkiksen.

Kefrenin mukaan hänelle vakuutettiin, ettei tieto huutokaupasta koskaan kantautuisi hänen perheensä korviin. Uutisesta tuli kuitenkin hitti, kun Kefren esiintyi This Morning -ohjelmassa.

Nainen väittää menettäneensä perheensä ja ystävänsä huutokauppauutisen vuoksi; hän kertoo idean pilanneen elämänsä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

– Se oli vaikeaa minulle. Kärsin masennuksesta. Minun piti käydä terapiassa, Kefren sanoo.

Sivusto kieltää syytökset

Sivusto on kieltänyt Kefrenin syytökset. He kuitenkin myöntävät, ettei Kefren tavannut "varakasta hongkongilaista bisnesmiestä"; syyksi tosin todetaan se, että Kefren oli Instagramissa julkaissut kuvia itsestään mahdollisen aviomiehensä kanssa.  Kuvat oli julkaistu kuukausi huutokaupan jälkeen.

Kefren kertoo, ettei tilanne aiheuta hänelle enää tuskaa.

– Minulla on aviomies. Elämäni on juuri nyt hyvää.

Lähde: Metro.co.uk

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.