Juonenkäänne kuin saippuaoopperasta! Paula palkattiin testaamaan varatun miehen uskollisuutta – viisi kuukautta eron jälkeen ex-tyttöystävä tyrmistyi täysin

0:49
Kummat pettävät enemmän: miehet vai naiset?

Pariskunnalle selvisi vasta kuukausia eron jälkeen heidän eroonsa vaikuttanut syy.

Snapchatin Second Chance -sarjassa yritetään antaa entisille rakastavaisille toinen mahdollisuus. Hiljattain sarjassa nähtiin uskomaton käänne, kun 23-vuotias Alysha Bush ja samanikäinen Kourbine Lee tapasivat toisensa pitkästä aikaa, uutisoi Buzzfeed.

Pariskunta seurusteli tammikuusta 2017 kesäkuuhun 2018. Etäsuhde alkoi kuitenkin rasittaa Kaliforniassa asuvan Kourbinen ja Arizonassa asuvan Alyshan suhdetta.

Kommunikaation puute johti Alyshan puolelta suureen epävarmuuteen ja hän alkoi nähdä pahoja hälytysmerkkejä. Tämä sai Alyshan palkkaamaan Korbinen kuntosalilla kävyän Paula Contenton viettelyshommiin. Alysha maksoi Instagramista löytämälleen Paulalle 50 dollaria, jotta tämä selvittäisi, hairahtuisiko Korbine pettämään.

Paula kertoikin myöhemmin Alyshalle, että Kourbine oli tarttunut syöttiin. Paula väitti, että oli käynyt illallisella miehen kanssa, ja myöhemmin pari oli harrastanut seksiä.

– Olin niin vihainen, Alysha kertoo Buzzfeedille.

"Katso juonenkäänteeseen asti"

Pettämisuutinen johti lopulta parisuhteen pikaiseen päättymiseen. Viisi kuukautta eron jälkeen pari tapasi toisensa Snapchatin sarjassa. Videota parin kohtaamisesta on katsottu Twitterissä miljoonia kertoja.

– Päätin osallistua ohjelmaan, koska emme koskaan puhuneet siitä, mitä tapahtui Paulan kanssa. Me vain lakaisimme sen maton alle, eikä asiaa koskaan korjattu, mikä ei luonnollisestikaan ole tervettä, kertoo Kourbine.

"Katso juonenkäänteeseen asti. Luota minuun." Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Keskustelun aikana Alysha kertoi Kourbinelle Paulan väitteistä, mutta mies vakuutti edelleen syyttömyyttään. Hänen mukaansa suhde Paulaan oli puhtaasti ammatillinen, sillä mies antoi Paulalle personal trainerin apujaan ilmaiseksi vastineeksi näkyvyydestä Paulan suosituilla sosiaalisen median kanavilla.

Koska asiaan ei saatu selvyyttä, Alysha päästi Paulan ääneen puhelimen välityksellä. Yllättäen Paula kertoikin uskomattoman totuuden: hän olikin valehdellut.

"Otin hänen 50 dollariaan, ja valehtelin hänelle"

Paula kertoi valehdelleensa, koska ei uskonut Alyshan ansaitsevan Kourbinen kaltaista miestä.

– Selvästikään hän ei arvosta sitä uskomatonta, uskollista miestä, joka olet. Ajattelin, että minulla olisi mahdollisuus, Paula tunnusti tyrmistyneelle pariskunnalle.

Paula myöntää toimineensa juonikkaasti.

– Taktiikkani oli todellakin salakähmäinen. Valehtelin Alyshalle. Luulen, että tein sen suurimmaksi osaksi siksi, että silloin kävin läpi omiakin juttujani, ja minua suututti, että nainen asettaisi miehensä ansaan tuolla tavoin sen sijaan, että yksinkertaisesti kommunikoisi hänen kanssaan. Joten otin hänen 50 dollariaan, ja valehtelin hänelle, Paula kertoo Buzzfeedille.

"Halusin vain saada hänet kiinni"

Jälkiviisaana myös Alysha on sitä mieltä, että hänen olisi pitänyt puhua poikaystävälleen.

– Rehellisesti sanottuna, minun olisi vain pitänyt puhua hänelle sen sijaan, että sotkin Paulan siihen, mutta olin silloin niin julmalla päällä, etten välittänyt, mitä tapahtuisi jälkikäteen. Halusin vain saada hänet kiinni.

Alysha toteaa toivoneensa, että Paulaan voisi luottaa naisten välisen solidaarisuuden vuoksi.

– Hän olisi vain voinut kertoa minulle heti alkuun, ettei se hänen mielestään ollut hyvä idea, hän sanoo nyt.

"Suurin opetus minulle oli se..."

Myös Kourbine myöntää, että hänen omassa kommunikaatiossaan oli parantamisen varaan. Niinpä totuuden kuullut pariskunta sopi ohjelman jälkeen välinsä ja palasi yhteen. Yhdessäoloa ei kuitenkaan kestänyt kuin kuukauden ajan. 

– Se ei vain tuntunut enää samalta, Alysha sanoo.

Hän kertoo kuitenkin oppineensa jotain vastaisuuden varalle.

– Suurin opetus minulle tässä oli se, etten antaisi asioiden kasaantua parisuhteessa kommunikoimatta siitä. Aina kun näin hänet tekemässä jotain kyseenalaista, haudoin sitä mielessäni, enkä kommunikoinut sitä hänelle. Joten annoin kaiken kasaantua siihen pisteeseen, että maksoin Paulalle.

"Taidokkuutta ihan toisella tasolla"

Twitterissä tapaus aiheutti varsinaista hämmennystä. Erityisesti Alyshan tapaa toimia moitittiin. Myös Paulan osuus aiheutti epäuskoa.

– Joten hän ajatteli pitää 50 dollaria ja varastaa hänen miehensä... taidokkuutta ihan toisella tasolla, nauroi eräs Twitter-käyttäjä.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: Buzzfeed, Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja