Mainos

Teini kuvasi oman kuolemansa suorana Facebookiin – rekka ajoi perään kesken lähetyksen

Yhdysvaltalaisteinin ja hänen ystävänsä Facebook-livelähetys ratin takaa sai järkyttävän lopun, kun rekka ajoi heidän peräänsä.

18-vuotias Brooke Miranda Hughes ja hänen ystävänsä, 19-vuotias Chaniya Morrison-Toomey ajoivat pitkin valtatietä Pennsylvaniassa, kun Hughes sai idean kuvata suoraa videota Facebookiin. 

Lähes heti lähetyksen käynnistyttyä, tapahtui onnettomuus, jossa molemmat tytöt saivat surmansa. Seitsemän minuuttia pitkä video on sen nähneiden mukaan enimmäkseen pelkkää mustaa, mutta lopussa näkyy ilmeisesti pelastustyöntekijöiden liikettä. Video on jo poistettu.

Heidän kerrotaan ajaneen äärimmäisen hidasta vauhtia valtatien oikeassa laidassa, kun takaa tullut rekka-auto ei jostain syystä ehtinyt jarruttamaan, vaan törmäsi suoraan tyttöjen auton perään. Rekkaa kuljettanut Michael Jay Parks ei loukkaantunut, mutta on poliisitutkinnan alla.

Hughesin kuljettamassa autossa oli onnettomuushetkellä mahdollisesti vararengas käytössä, mikä saattaa selittää hiljaisen vauhdin. Auto kuitenkin syttyi kolarin vuoksi tuleen ja paloi täysin, joten tutkijoiden on vaikea selvittää, mikä oli auton kunto ennen törmäystä.

Facebookin edustaja kehotti ihmisiä olemaan yhteydessä poliisiin, jos he näkevät livevideoita, joissa jonkun henki on vaarassa.

***

1:46

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.