Mainos

Teini haki opiskelemaan – sai tietää olevansa ilmoitettu kadonneeksi 13 vuotta sitten

Vuonna 2002 Julian Hernandez katosi. Asiasta tietämätön nuori mies sai tietää oudosta kohtalostaan opiskelupaikan hakemisen ansiosta!

Vuonna 2002 Julian Hernandez katosi kotoaan Alabamasta. Hän oli tuolloin viisivuotias.

Julianin äiti löysi kotoaan vain lapun, jossa pojan isä ilmoitti vieneensä Julianin mukanaan.

Kului 13 vuotta.

Julian eli tavanomaista, onnellista elämää autuaan tietämättömänä tilanteestaan, kertoo Little Things -sivusto. Isä oli varautunut kaikkeen: hän vaihtoi nimeä ja käytti tekaistua identiteettiä. 

Tällä välin äiti etsi poikaansa kuumeisesti. Poliisi sai pojasta paljon vihjeitä, mutta yksikään ei johtanut Julianin luo.

Julian antoi isälleen anteeksi

Kaikki muuttui, kun Julian täytti 18 vuotta. Hakiessaan college-tason oppilaitokseen Julian havaitsi, ettei hänen henkilötunnuksensa sovi yhteen hänen nimensä kanssa. Tilanteesta hämmentyneenä Julian haki apua opinto-ohjaajalta, joka selvitti pian totuuden: Julian oli ilmoitettu kadonneeksi vuosia sitten.

Äiti oli ymmärrettävästi suunniltaan ilosta saatuaan kuulla, että Julian on löytynyt. Juttu päätyi erikoisuutensa vuoksi myös uutisiin vuonna 2015.

Yllättävää kyllä Julian antoi anteeksi isälleen ja anoi, ettei tätä vangittaisi. Miehen mukaan ilman äitiä eläminen oli vaikeaa, ja sama tuska uusiutuisi, jos isä joutuisi vankilaan.

Aneluista ei ollut hyötyä. Bobby Hernandez tuomittiin neljäksi vuodeksi vankeuteen viime huhtikuussa.

3:05

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.