Teeskentelevätkö naiset sängyssä? Naiset vastaavat

Kuinka yleistä on se, että nainen teeskentelee sängyssä saavuttaneensa hekuman huipun? MTV Lifestyle selvitti vastauksen lukijan kysymykseen!

"Entinen tyttöystäväni paljasti eromme jälkeen feikanneensa joskus orgasmin kanssani. Nyt epäilen uutta tyttöystävääni samasta enkä osaa rentoutua sängystä. Onko orgasmin feikkaaminen yleistäkin teidän naisten keskuudessa ja jos on, niin miksi?", nimimerkki Anton kysyy.

Näin naiset vastasivat kysymykseen:

"Ainoa syy feikata minkä voin keksiä on, että haluaa koko hommasta eroon pahoittamatta toisen mieltä. Jos ei saa eikä suhde kiinnosta niin paljoa, että olisi halua kehittää seksistä nautinnollisempaa, niin rehellisyyden sijaan feikkaa, jotta ei tarvitse puida sujumatonta seksiä tai toisen pahoittaa mieltänsä. Typerää ja nurinkurista kohteliaisuutta, jota ei kannattaisi ottaa tavaksi vaan etsiä parempaa seksiä ja/tai parempi suhde. Onneksi ei itse tarvitse feikata."
Nainen, 26, seurustelee


"Pitkä vastaus: Feikkaaminen tuskin on kovin yleistä, mutta itse olen sortunut siihen. Tällaista on saattanut tapahtua, jos olen jo saanut ja mies yrittää silti jotain orgasmien maailmanennätystä eikä ymmärrä, etten tule viidettä kertaa (tai edes sitä toista). Näissä tapauksissa olen perustellut sen itselleni niin, että kun kyse ei ole miehen taidoista, niin voin hivenen feikata (tosin en ymmärrä, miten roolisuoritukseni voi mennä täydestä keneenkään). Joskus harvoin olen joutunut käyttämään tekniikkaa kuitenkin myös silloin, kun olen yksinkertaisesti halunnut, että homma loppuu. Heti. Näissä tapauksissa se on tosin tyhmää, koska mies jää siihen uskoon, että on tehnyt jotain oikein.

Lyhyt vastaus: ei varmaan ole yleistä, mutta sitä tapahtuu, kun ei osata kommunikoida. Miehen kannattaakin kuulostella naista ja ennen kaikkea osata lopettaa ajoissa."
Nainen, 28, sinkku


"Välillä on. Jos oikein näkee että toinen yrittää, ja periaatteessa jonain toisena päivänä tulisikin, niin silloin – ehkä miellyttääkseen toista – on saattanut feikata. Tosin enää en jaksa, kun tiedän ettei toinen siitä loukkaannu. Joskus aiemmin lyhyissä/irtosuhteissa feikkaaminen oli ehkä yleisempää, "että se olisi nopeasti ohi". Kysy suoraan uudelta tyttöystävältä mistä hän pitää ja haluaisi sinun tekevän, mutta älä syytä feikkaamisesta. Opettele hänet/häntä rauhassa. Seksin tarkoitushan on tuottaa nautintoa molemmille, ja tyydytetty nainen aina palkitsee miehen!"
Nainen, 37, naimisissa


"En tiedä kuinka yleistä tuo on mutta jos on, niin mitä väliä. Nauti kun saat, äläkä valita."
– Nainen, 34, naimisissa

"Jotkut naisista feikkaavat, jotkut eivät. Tapauskohtaista. Oletteko miehet miettineet, että teemme sitä joskus siksi, kun te ette kestä sitä totuutta, ettette ole halukkaita tai kykeneviä antamaan naisellenne orgasmia?"
Nainen, 28, parisuhteessa


"Olen aina ihmetellyt, miten ihmeessä orgasmi oikein teeskennellään. Ähkimällä niin että naapuritkin kuulevat? Supistamalla lantionpohjan lihaksia? Vai hehkuttamalla "Voi kulta, tulin kuule ainakin kuusi kertaa!"

Nimittäin a) ääntely ja voihkiminen kuuluvat usein seksiin, vaikka orgasmia ei saavutettaisikaan b) osaako mies tulkita naisen orgasmin laadun ja tulon mukamas "supisteluista"? c) miksi ihmeessä orgasmeista, niiden lukumäärästä tai tulematta tulemisista tulisi keskustella ja käydä läpi vaihe vaiheelta kuin suoritus konsanaan?

Neuvoni on, että älkää suhtautuko seksiin kuin suoritukseen. Tärkeintä on, että kumpikin nauttii ja tuntee olonsa turvalliseksi. Se, että ruvetaan vihjailemaan "Minä feikkasin" tai sitten kinutaan tietoa orgasmien määrästä ja laadusta, kuvastaa juurikin sitä, että tuolloin seksissä ei ole kyse läheisyydestä tai rakkaudesta – vaan pikemminkin kypsymättömyydestä ja epävarmuudesta. Seksiä ei myöskään saisi käyttää aseena, jolla loukataan toista.

Unohtakaa orgasmien laskemiset, ja nauttikaa toisistanne, pitäkää huolta toisistanne, arvostakaa ja rakastakaa toisianne. Johan sängyssäkin on sitten hauskempaa ilman moisia suorituspaineita."
Nainen, 27, sinkku


"Varmasti kaikki naiset ovat joskus feikanneet orgasmin. Luulisin, että tämä johtuu siitä, että nuoret miehet eivät oikein ymmärrä naisen seksuaalisuutta ja luovat hirveästi odotuksia naisen orgasmia kohtaan. Tämä voi johtua osittain pornoteollisuuden luomista mielikuvista. Tosiasia on, että nainen voi nauttia seksistä ilmankin tajunnanräjäyttävää orgasmia. Miesten seksuaalisuus toimii ihan eri tavalla, ja siksi he saattavat luulla, että orgasmi on nautinnon kannalta välttämätön. Neuvoisin sinulle, että unohda kokonaan naisesi orgasmit. Sen sijaan voit ottaa selvää, mistä tyttöystäväsi pitää, ja noudattaa tämän toiveita ja ehdotuksia."
Nainen, 23, avoliitossa


Esimerkiksi näitä asioita on jo kysytty naisilta:


Entä mitä sinä haluaisit tietää miehistä?Käy esittämässä kysymyksesi!

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat