Teemu Torssosta epäillään nyt toisesta rikoskokonaisuudesta, johon liittyy ase ja pahoinpitely – näin mies kommentoi syytteitä MTV:lle: "Ai jaa"

18:26
Kaupunginvaltuutettu Teemu Torssonen vieraili MTV:n Rikospaikka-ohjelmassa.

MTV:n Rikospaikka-ohjelmassa vierailleen kaupunginvaltuutettu Teemu Torssosen erikoishaastattelussa käydään läpi häntä kohtaan käytävää toista rikosprosessia. Murhanyrityksestä häntä ei kuitenkaan enää epäillä.

Perussuomalaisten vaalipäällikkö Pekka Katajan murhanyrityksestä jyväskyläläistä kaupunginvaltuutettu Teemu Torssosta ei ole enää toviin epäilty. Katajaan kohdistunut murhanyritys etenee seuraavaksi hovioikeuteen. Todennäköisesti syyttäjät jättävät valituksen Keski-Suomen käräjäoikeuden tekemästä tuomiosta perjantaina.

Rikospaikka-ohjelman erikoishaastattelussa rikostoimittaja Pekka Lehtinen ottaa esille toisen rikoskokonaisuuden, jossa Torssonen on epäiltynä. Lehtinen kertoo lähetyksessä, kuinka Torssosta epäillään laittomasta uhkauksesta, ampuma-aserikoksesta ja pahoinpitelystä.

– Juttu on tulossa oikeuteen toukokuun aikana, sanoo Lehtinen.

– Ai jaa, vastaa Torssonen.

– Mistä niissä [epäilyissä] on kysymys, kysyy Lehtinen.

– Tästä kuulin, että olisi tuolloin tulossa, niin nytten. En ole siitä aiemmin kuullut. Joku laiton uhkaus, lyhyt kuulustelu oli tässä viime vuoden puolella. Mutta siinä ei ole nyt mitään päätä eikä häntää, sanoo Torssonen.

Torssosen mukaan pahoinpitelytilanne oli itsepuolustusta. 

– Pahoinpitely on semmoinen itsepuolustustilanne, missä myös minun päälleni hyökännyttä epäillään pahoinpitelystä.

Poliisi epäillyt lavastettua tapausta?

Kaupunginvaltuutettu Teemu Torssonen myöntää myös rikostoimittaja Pekka Lehtisen esille nostaman ampuma-aserikosepäilyn.

– Sitten oli tämä ampuma-aserikosepäily, joka on jonkinmoinen asekätkentäepäilys. Se muodostuu, siinä oli vahingonteko- ja ampuma-aserikosepäily. Siitä vahingonteko-osuudesta tuli viime viikolla syyttämättäjättämispäätös.

Torssonen ei mielellään avaa rikosepäilyjä enempää.

– Koska asia on kesken, sitä ei juridisesti eikä muussa mielessä ole kauhean järkevää julkisesti lähteä, koska siinä tehdään vielä lisätutkintaa, eikä asia ole kunnolla vielä edes syyteharkinnassa. 

Sitten Lehtinen kysyy, liittyykö ampuma-aserikokseen poliisiepäilyjä lavastuksesta. 

– Näin ymmärtäisin, että ainakin vahingontekoon liittyisi tällainen, mutta siitä tosiaan tuli viime viikolla syyttämättäjättämispäätös, vastaa Torssonen.

Torssonen on ehdokkaana kevään kuntavaaleissa Jyväskylässä. Hän on mukana Perusjyväskyläläiset – Jyväskyläläisten hyväksi -yhteislistalla. Tällä hetkellä Torssonen istuu kaupunginvaltuustossa Jyväskyläläisten hyväksi -valtuustoryhmän ainoana edustajana.

Katso kaupunginvaltuutettu Teemu Torssosen haastattelu kokonaisuudessaan videolta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja