Teemu Selänteen Veera-tytär 14 vuotta – ylpeät vanhemmat onnittelivat koskettavasti: "2007 oli todella erityinen vuosi"

1:42
Sirpa Selänne puhui Villa Hintikka -ohjelmassa avoimesti perheensä kohtaamasta tragediasta.

Veera Selänne juhlisti syntymäpäiväänsä.

Ex-jääkiekkoilija Teemu Selänteen kuopus ja ainoa tytär Veera täytti hiljattain 14 vuotta. Juhlapäivän kunniaksi ylpeä isä julkaisi tyttärelleen koskettavan päivityksen Instagramissa.

– Pieni tyttöni on 14 vuotta. On niin vaikeaa uskoa. Kolmen mahtavan pojan jälkeen vuosi 2007 oli todella erityinen. Ensiksi Stanley Cup -voitto ja sen jälkeen tärkeämpänä, saimme pienen prinsessamme, Teemu kirjoittaa.

Julkaisussa on useita kuvia Veerasta vuosien varrelta. Hän poseeraa kauniisti merellisessä maisemassa. 

– Olen todella iloinen ja kiitollinen tästä uskomattomasta tytöstä. Hyvää syntymäpäivää, rakastan sinua, hän jatkoi sydän-emojien kera.

Myös Veeran Sirpa-äiti julkaisi päivityksen tyttärensä juhlapäivänä.

– Onnea meidän ihana, upea, voimakastahtoinen ja kunnianhimoinen Veera, 14 vuotta tänään! Olet super rakas muru! ylpeä äiti kirjoitti.

Sirpa ja Veera kertoivat läheisestä äiti-tytär-suhteestaan Apu-lehden haastattelussa viime kesänä. Haastattelussa Sirpa kertoi myös tyttärensä sekä aviomiehensä välisestä tiiviistä suhteesta.

Teemu ja Sirpa Selänteellä on kaikkiaan neljä lasta. Veeralla on kolme jo aikuista isoveljeä EemilEetu ja Leevi.

Selänteet kertoivat vuonna 2013 ilmestyneessä Sel8anne-dokumenttielokuvassa avoimesti ajatuksiaan lapsiluvusta. Teemu paljasti elokuvassa Sirpan toivoneen pitkän aikaa kolmen pojan jälkeen vielä tytärtä, ja tämä saikin lopulta ylipuhuttua Teemun suostumaan. Pari kertoi perehtyneensä kirjaan, jossa kerrottiin tulevan vauvan sukupuoleen vaikuttavista tekijöistä.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja