Teemu Selänne paljastaa: Tyttövauva saatiin taktikoimalla

Kiekkolegenda Teemu Selänne kertoo avoimesti perheenlisäyksen hankkimisesta perjantaina julkaistavassa Sel8nne-dokumenttielokuvassa.

Perjantaina ensi-iltansa saavassa Sel8nne-dokumenttielokuvassa käydään jääkiekkoilija Teemu Selänteen upean uran lisäksi läpi myös tähden perhe-elämää.

Teemu ja Sirpa Selänne menivät naimisiin vuonna 1996. Samana vuonna syntyi parin esikoinen Eemil. Isän kiireinen NHL-ura vaikutti pojan syntymään.

– Eemilin synnytys käynnistettiin minun aikatauluni mukaan. Jännitti tosi paljon ja mieleen on jäänyt upeasti se fiilis, kun pitää omaa lasta sylissä.

Esikoisen syntymää lähdettiin juhlimaan paikalliseen ja Teemu kertoo elokuvassa illan venähtäneen.

– Aamulla oli kuitenkin lento ja illalla vielä peli. Olin niin loppu. Oli lähellä, etten pyytänyt, että saisinko huilaa vielä vähän, Teemu kertoo elokuvassa.

Illan matsi sujui kuitenkin Selänteeltä väsymyksestä huolimatta mainiosti ja hän teki pelissä hattutempun. Eemilin jälkeen perhe täydentyi Eetulla (1997) ja Leevillä (2000). Teemu Selänne kertoo elokuvassa, miten vaimo Sirpa Selänne toivoi perheeseen kolmen pojan lisäksi vielä tyttöä.

Teemu kuvailee elokuvassa Sirpan ruinanneen ainakin kuukauden ajana vielä yhtä lasta. Teemu kertoi kirjoittaneensa paperille ehtoja, mitä hänen ei tarvitsisi tehdä tilanteessa ja perheenlisäyksestä sovittiin. Pari oli myös perehtynyt kirjaan, jossa kerrottiin tulevan vauvan sukupuoleen vaikuttamisesta.

– Kirja tuntui loogiselta. Jos ollaan menossa keskellä ovulaatiota, niin sitten vain odotetaan hetken aikaa, että kaikki pojat ovat menneet. Ja sitten ei muuta kun hommiin. Olihan se sitten hienoa, kun kuultiin, että tyttö on tulossa.

Selänteiden perheeseen syntyi Veera-tytär vuonna 2007. Lisää lapsia ei kuulemma enää ole tulossa, vaikka Teemu siitä välillä Sirpalle vihjaileekin.

– Pari kertaa vuodessa hän sanoo, että voitaisiin vielä yksi tyttö yrittää. Minä sanon ei enää yhtään, nyt on Teemun vuoro kinua, Sirpa nauraa.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat