Teemu Selänteen tukijoukon nimilista julki – tässä on Jokerien uusi hallitus?

4:12
Teemu Selänne kertoi heinäkuun alussa MTV Urheilulle suunnitelmistaan Jokerien liigaprojektin keulakuvana.

Reilu viikko sitten kaupparekisteriin tehty ilmoitus paljastaa SM-liigapaluuta suunnittelevan Jokerien uuden hallituksen kokoonpanon. Keulakuvaksi lähtevältä Teemu Selänteeltä odotetaan uutisia lähipäivinä.

Uusi osakeyhtiö kantaa nimeä Naurava Narri Oy ja sen puheenjohtajaksi on nimetty Jokerit-legenda ja Selänteen pitkäaikainen luottomies Keijo Säilynoja. Hallituksen muut jäsenet ovat Selänne, hänen asianhoitajansa Ari Lehto sekä sijoitusalalla työskentelevät Heikki Raulo ja Tomi Terho.

Yhtiön varajäseniä ovat pääomasijoittaja Arto Martonen sekä muun muassa Suomen hiihtoliiton toimitusjohtajana aiemmin toiminut Jukka-Pekka Vuori.

MTV Urheilu uutisoi viime perjantaina, että Vuoren nimi on ollut esillä Jokerien liigapaluuseen tähtäävän projektin yhdeksi keulakuvaksi. Tietojen mukaan Selänteeltä odotetaan lähipäivinä päivitys Jokerien tulevasta hallituspohjasta.

Jääkiekon SM-liiga tiedotti heinäkuussa, että Jokereilla on lokakuun loppuun asti aikaa toimittaa lisenssihakemus, jonka pohjalta käynnistyvät neuvottelut seuran osallistumisesta liigakaudelle 2023–24. Yhtenä merkittävänä ehtona liigapaluulle osakkaat ovat määritelleet kaikkien siteiden katkaisemisen KHL-ajan Jokereihin. Käytännössä tämä tarkoittaa myös, että seuraa venäläisvetoisessa KHL:ssä luotsannut Jari Kurri ei saa olla missään roolissa uudessa seuraorganisaatiossa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja