Mainos

Teemu Selänteen hotellihanke Espoossa sai uuden käänteen – paikalle tulossa kerrostalo, hotelli menossa toiseen osoitteeseen

Espooseen suunniteltu hotelli ei toteudukaan alueen rakennemuutosten takia, kertoo Länsiväylä. Hankkeessa on mukana sijoitusyhtiönsä kautta myös jääkiekkolegenda Teemu Selänne. Hotellin sijaan paikalle Espoon Westendiin aiotaan rakentaa 18-kerroksinen asuintalo. 

Rakennushanketta luotsaavan Ultivistan hallituksen jäsen Ari Lehto kertoo, että hotellihankkeesta ei ole kuitenkaan kokonaan luovuttu. Yhdysvaltalaisen Marriott-ketjun hotelli rakennettaisiin uusissa suunnitelmissa Tapiolaan Westendin sijaan.

– Olemme nyt kartoittamassa vaihtoehtoja rakentaa hotelli Tapiolaan. Länsimetron myötä sinne keskittyy entistä enemmän toimistoja ja liiketiloja. Marriott-yhtiö on suhtautunut myönteisesti esittämiimme muutoksiin. Asiakaspotentiaali näyttäisi tulevan myös enemmän Otaniemestä ja Aalto-yliopiston suunnalta, sanoo Lehto.

Alkuperäiset suunnitelmat rakentaa Espoon Westendiin viivästyivät useilla vuosilla rakennuslupiin liittyvien valitusten takia. Sillä aikaa Nokian pääkonttori ja muita yhtiöitä lähti pois läheisestä Keilaniemestä, joten asiakkaita ei näyttänyt enää riittävän suunniteltuun hotelliin Westendissä.

– Emme ole tyystin luopuneet suunnitelmista, vaan aiomme rakentaa Westendiin 18-kerroksisen asuintalon. Talossa olisi alkuperäisten hotellisuunnitelmien mukaan muun muassa pienimuotoinen kylpylä ja kahvila, jotka olisivat sitten asukkaiden ja sekä tietysti kaikkien kaupunkilaisten käytettävissä, Lehto sanoo.

– Riippuu tuleeko asiasta valituksia, mutta toiveemme olisi että ensi vuoden loppupuolella pääsisimme aloittamaan rakentamista.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja