Teemu Selännettä ja Veera-tytärtä yhdistää yhteinen intohimo – Sirpa Selänne herkistyi: "Sydämeni sulaa"

1:42
Sirpa Selänne puhui Villa Hintikka -ohjelmassa avoimesti perhettään kohdanneesta tragediasta

Sirpa Selänne hehkuttaa Instagram-tilillään miehensä ja tyttärensä ainutlaatuista isä-tytär-suhdetta.

Sirpa Selänne ja perheen kuopus Veera, 13, antoivat hiljattain harvinaisen yhteishaastattelun Eeva-lehdelle, jossa kaksikko kertoi keskinäisestä suhteestaan.

– Meillä on Veeran kanssa todella läheiset välit, pystymme puhumaan ihan kaikesta. En uskalla edes ajatella, miltä minusta tuntuu, jos Veera muuttaa joskus toiseen osavaltioon. Poikien opiskelemaan lähtökin oli minulle vaikeaa, Sirpa Selänne sanoi Eevalle.

Äitienpäivän alla Sirpa kertoi Instagram-tilillään, että Veeralla on ainutlaatuinen suhde myös isänsä Teemu Selänteen kanssa. Sirpa julkaisi Instagram-tilillään kuvan isästä ja tyttärestä näiden yhteisen harrastuksen parissa.

– Nämä kaksi ja heidän yhteinen intohimonsa tennikseen sekä heidän isä/valmentaja-tytär/urheilija-suhteensa sulattaa sydämeni, hän kirjoitti.

Entinen kiekkotähti on niin ikään julkaissut usein oman Instagram-tilinsä Stories-osiossa videoita, joilla hän harjoittelee tennistä yhdessä tyttärensä kanssa.

– Iskä päihittää minut vielä pelissä, mutta kyllä minä jonain päivänä hänet voitan. Treenaan kaksi kertaa päivässä, ensin kotona, sitten tennisklubilla valmentajani kanssa. En tiedä vielä, onko minusta ammattilaiseksi, mutta harjoittelen kovasti ja etenen päivän kerrallaan, Veera kertoi rakkaasta harrastuksestaan Eevassa.

Teemu ja Sirpa Selänteellä on kaikkiaan neljä lasta. Veeralla on kolme jo aikuista isoveljeä Eemil, 25, Eetu, 24 ja hiljattain 21 vuotta täyttänyt Leevi.

Selänteet kertoivat vuonna 2013 ilmestyneessä Sel8anne-dokumenttielokuvassa avoimesti ajatuksiaan lapsiluvusta. Teemu paljasti elokuvassa Sirpan toivoneen pitkän aikaa kolmen pojan jälkeen vielä tytärtä, ja tämä saikin lopulta ylipuhuttua Teemun suostumaan. Pari kertoi perehtyneensä kirjaan, jossa kerrottiin tulevan vauvan sukupuoleen vaikuttavista tekijöistä.

– Kirja tuntui loogiselta. Jos ollaan menossa keskellä ovulaatiota, niin sitten vain odotetaan hetken aikaa, että kaikki pojat ovat menneet. Ja sitten ei muuta kun hommiin. Olihan se sitten hienoa, kun kuultiin, että tyttö on tulossa, Selänteet kertoivat.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja