Teemu Selänteen Leevi-poika saavutti täysi-ikäisyyden – Sirpa-äidin julkaisemat kuvat saivat fanit hieraisemaan silmiään

0:35
Näin kauniisti Teemu Selänne puhui Sirpa-vaimostaan vuonna 2014

Sirpa Selänne onnitteli nuorinta poikaansa tämän syntymäpäivänä julkaisemalla liudan kuvia 21 vuotta täyttäneestä Leevistä Instagram-tilillään.

Entisen kiekkotähden Teemu Selänteen poika Leevi on saavuttanut täysi-ikäisyyden myös perheen pitkäaikaisessa asuinmaassa Yhdysvalloissa. Sirpa Selänne kertoi torstaina Instagram-tilillään, että myös pariskunnan kolmesta pojasta nuorin täytti 21 vuotta.

– Meidän villi lapsemme, kultamme, hassu mies Leevi on vihdoin 21-vuotias, siis täysi-ikäinen Yhdysvalloissakin. Meidän on parasta juhlistaa sitä kunnolla, kun hän palaa kotiin Texasista sunnuntaina, Sirpa Selänne kirjoitti Instagramissa ja julkaisi useamman otoksen syntymäpäiväsankarista.

Voit selata kuvia niiden päälle ilmestyvistä nuolista:

Jos kuvat eivät näy, voit katsoa ne myös tästä.

Sirpa Selänteen seuraajien huomio syntymäpäiväpotreteissa kiinnittyi välittömästi yhteen asiaan.

– Ihan ilmetty Teemu!

– Katsoin, että Teemu nuorena.

– Kyllä on niin Teemun näköinen!

– Ihan isänsä kopio.

Selänteillä on neljä lasta: 25-vuotias Eemil, 24-vuotias Eetu, nyt syntymäpäiväänsä viettävä Leevi sekä 14-vuotias kuopus Veera.

Kyseessä ei ole suinkaan ensimmäinen kerta, kun pariskunnan poikien yhdennäköisyys isän kanssa herättää huomiota sosiaalisessa mediassa. Esimeriksi viime vuoden marraskuussa fanit hämmästelivät Eetu Selänteen ja tämän naisseuralaisen kuvaa, jossa pariskunta muistutti ulkonäöltään kovasti Teemu ja Sirpa Selännettä 1990-luvun alkuvuosilta. Tuolloin kenties riemastuttavimmasta lohkaisusta vastasi kuitenkin Veera-sisko.

– Oletteko te kaksi kaksosia? pikkusisko kuittasi nauravan emojin kera.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja